REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį savaitgalį grupės „Axom“ dainininkė Solveiga atšventė savo gimtadienį, kurį nuo šiol gali vadinti rekordiniu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau vos prabudusi supratau, kad diena bus pilna staigmenų ir netikėtumų. Ryte atėjo keletas draugų su didžiule puokšte rožių, tad buvo labai neįprasta taip anksti gerti šampaną ir valgyti gimtadienio tortą,“ – džiaugėsi atlikėja.

REKLAMA

Tačiau didieji gimtadienio netikėtumai merginos laukė vakare. „Tą vakarą turėjome koncertą Joniškyje, nei neįtariau, kad kas nors be mano kolegių ir draugų dar žino, jog šiandien švenčiu gimtadienį, kol ant scenos nepasirodė vakaro vedėjas R.Šilanskas. Jis visų atlikėjų vardu mane pasveikino. Buvo labai malonu sulaukti tokio kolegų dėmesio, tačiau didžiausią vakaro staigmeną iškrėtė grupės „69 Danguje” merginos. Vidury mūsų pasirodymo įbėgusios į sceną atlikėjos sudainavo dainą „Su gimimo diena“, o joms entuziastingai pritarė susirinkusi joniškiečių minia. Tiek daug sveikinimų dar niekada nesu gavusi, todėl buvau labai pakylėta. Joniškiečių daina man įsiminė ypač ilgam, todėl nuo šiol šį savo gimtadienį vadinsiu rekordiniu,“ – gerų emocijų nestokojo Solveiga.

REKLAMA
REKLAMA

„Tačiau ir tai dar nebuvo visos gimtadienio staigmenos. Po Axom pasirodymo, į sceną, raudonu balionu nešina, pakilo mergina, kurios vardas Solveiga ir kuri tą dieną taip pat šventė gimtadienį. Buvo netikėta, bet ir labai malonu apsikeisti sveikinimais su „tokiu pačiu“ žmogučiu kaip ir aš. Tai pats keisčiausias sutapimas mano gyvenime. Atrodo, Lietuva -  maža šalis, ir gyventojų ne per daugiausiai, bet čia gyvena dvi Solveigos, gimusios tą pačią dieną,“ – kalbėjo dainininkė.

Asmeninio archyvo nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų