REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Valdas Adamkus pasveikino Rusijos Federacijos Prezidentą Dmitrijų Medvedevą Nacionalinės dienos proga.

REKLAMA
REKLAMA

V. Adamkaus nuomone, prieš 19 metų žengtas žingsnis link Rusijos suverenumo, grįsto laisvės, tiesos ir demokratijos idealais, buvo didžiulis ne tik šios valstybės, bet ir visos Europos bei demokratinio pasaulio laimėjimas.

REKLAMA

"Lietuvą ir Rusiją sieja šimtmečius besitęsiantys ryšiai, kuriami konstruktyvaus dialogo bei abipusių interesų pagrindu, šiandieną įgyjantys naują pagreitį, ypač ekonomikos ir kultūros srityse", - pabrėžė Prezidentas, išreikšdamas viltį, kad abi valstybės ir ateityje sėkmingai plėtos tiesioginius ryšius verslo, kultūros, švietimo, meno srityse ir efektyviai spręs aktualias regiono problemas.

Valstybės vadovas sakė tikįs, kad abiejų valstybių bendradarbiavimas tarnaus ne tik Lietuvos ir Rusijos tautų, bet ir visos Europos gerovei.

"Nuoširdžiai tikėdamas, kad Lietuva ir Rusija ir toliau išlaikys gerus kaimyninius santykius ir mūsų tautas suartins tarpusavio pasitikėjimo dvasia bei draugystės tiltai, reiškiu Jums, Jūsų Ekscelencija Prezidente, nuoširdžią pagarbą", - sakoma Prezidento V. Adamkaus sveikinimo laiške.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų