REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį NASDAQ OMX Vilniaus vertybinių popierių biržoje prekyba vyko gana ramiai, o 100 tūkst. litų apyvartos kartelę per nepertraukiamą prekybą pasiekė tik 3 bendrovių akcijos, praneša investicinis bankas „Finasta“.

REKLAMA
REKLAMA

Indeksas NASDAQ OMX Vilnius krito 0,4 proc. iki 188,24 punkto, nors prekybos pradžioje buvo nukritęs ir daugiau.

REKLAMA

Aktyviausiai prekiauta „Aprangos“ akcijomis, kurių perleista už 358 tūkst. litų, o kaina pakilo 3,25 proc. iki 1,59 lito. Dalis investuotojų jau suskubo fiksuoti pelnus ir parduoti „Aprangos“ akcijas; panašu, kad likę investuotojai neskuba to daryti.

NASDAQ OMX Rygos akcijų biržoje pasiekta nedidelė 8,9 tūkst. latų apyvarta, tačiau indeksas NASDAQ OMX Ryga buvo vienintelis iš Baltijos šalių biržų indeksų, kuris sugebėjo pasiekti teigiamą 0,69 proc. pokytį iki 230,84 punkto. Didžiausią apyvartą sugeneravo „Latvijas tilti“ vertybiniai popieriai, kurių perleista už 2,9 tūkst. latų, o kaina kilo 0,5 proc. iki 7,99 lato.

NASDAQ OMX Talino biržos investuotojų aktyvumas pastarosiomis savaitėmis sumažėjo, todėl biržos apyvarta siekė tik 232 tūkst. eurų. Investuotojus ir toliau labiausiai domina „Estonian telecom A“ vertybiniai popieriai, kurių vakar perleista už 149 tūkst. eurų, o kaina sumenko 0,88 proc. iki 4,5 euro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų