REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratai skelbia akciją „Tautieti, paaukok ritinėlį tualetinio popieriaus ministrui Dagiui”. Taip bus ne tik taupomi mokesčių mokėtojų pinigai, bet ir traukiamas Lietuvos verslas iš konservatorių iškastos duobės.

REKLAMA
REKLAMA

„Reaguodami į Ministro Pirmininko Andriaus Kubiliaus pastebėjimą, kad tualete reikalingas tualetinis popierius bei jam pritardami, socialdemokratai kreipiasi į tautą ir kviečia paaukoti po ritinėlį tualetinio popieriaus Socialinės apsaugos ir darbo ministrui Rimantui Dagiui, jog šiam nereikėtų tokiam būtinam poreikiui tenkinti eikvoti mokesčių mokėtojų pinigų“, - teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA

Norėdami šia akcija nušauti du zuikius, socdemai prašo aukoti tik Lietuvos gamintojų tualetinį popierių. „Renkamės prekę lietuvišką! Gal padidėjęs tualetinio popieriaus perkamumas kompensuos konservatorių padidintų mokesčių padarytą žalą“, - ragina jie.

Anot socialdemokratų, „popieriaus minkštumas, kvapnumas ir dizainas (su paveikslėliais ar be jų) - neturi didelės reikšmės, tikimės, kad priimdamas auką, ministras prisimins patarlę: “Dovanotam arkliui į dantis nežiūrima”.

Tautiečių, ketinančių paaukoti po ritinėlį tualetinio popieriaus, laukiama kiekvieną dieną LSDP būstinėje (B. Radvilaitės g. 1, Vilnius) darbo valandomis.

Tiksli data ir laikas, kada paaukotą tualetinį popierių partija perduos ministrui R.Dagiui, bus nurodyta papildomai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų