REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuotraukos, kurių publikavimą Italijos premjeras siekė uždrausti, pasirodė kitos šalies spaudoje.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanijos laikraštis vakar paskelbė nuotraukas, darytas Silvio Berlusconi viloje Sardinijoje. Jose matyti moterys nuogomis krūtimis ir visiškai nuogas vyras. Kaip tik šias nuotraukas į skandalą įsivėlęs premjeras praėjusią savaitę mėgino uždrausti publikuoti. S.Berlusconi atžvilgiu pradėtas tyrimas, ar teisėtai jis naudojasi oficialiu lėktuvu savo asmeniniams svečiams, tarp jų flamenko šokėjams ir jaunoms merginoms, į savo "Porto Rotondo" vilą nuskraidinti.

REKLAMA

Penkiose nuotraukose, kurias išspausdino "El Pais", moterų veidai užmaskuoti. Vienos nufotografuotos vilos sode greta S.Berlusconi, kitos - besideginančios su maudymosi kostiumėliais ar be viršutinės jų dalies.

Šimtus panašių nuotraukų premjero viloje padarė Sardinijos fotografas Antonello Zappadu. Italijos prokurorai praėjusią savaitę nurodė jas konfiskuoti. Fotografas sako, kad oficialiais lėktuvais į Kosta Esmeraldos oro uostą Sardinijoje kiekvieną savaitgalį būdavo atskraidinami premjero draugai, menininkai, šokėjai, televizijos laidų vedėjos.

REKLAMA
REKLAMA

72 metų premjeras, persekiojamas gandų apie santykius su modelio karjeros siekiančia aštuoniolikmete, šiuo metu skiriasi su žmona, kuriai trūko kantrybė dėl vyro pomėgio gražioms moterims. S.Berlusconi visus gandus neigia ir sako, jog šie skandalai neprivers jo atsistatydinti. Taip pat tikina, kad ispanų dienraščio publikacijos jam nėra ko bijoti, nes paskelbtos nuotraukos - visiškai "nekaltos".

"Aš nebijau. Tai nekaltos nuotraukos, nėra jokio skandalo, bet buvo agresyvus įsibrovimas į mano privatų gyvenimą, - sakė S.Berlusconi. - Tose nuotraukose matyti žmonės, besimaudantys sūkurinėje vonioje privačiose valdose - darantys tai, dėl ko ir buvo pakviesti į vakarėlį."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų