• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Silvio Berlusconi papiktino nuotraukos Ispanijos laikraštyje

Italijos premjerą Silvio Berlusconi papiktino Ispanijos laikraštyje „El Pais“ publikuotos nuotraukos, kuriose galima matyti pusnuogę moterį ir vyrą premjero viloje, rašo BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Jis pagrasino laikraštį paduosiąs į teismą – esą tai yra kišimasis į privatų gyvenimą.

REKLAMA

Nuotraukos, kurios buvo uždraustos Italijoje, darytos S. Berlusconi vilos išorėje tuo metu, kai ten viešėjo čekų delegacija.

Premjerui gresia tyrimas dėl valstybinės nuosavybės naudojimo privatiems tikslams – svečiai į Sardiniją buvo atgabenti valstybiniais lėktuvais.

„El Pais“ rašo, neva premjeras nuo 2007 metų vasaros iki šių metų sausio mėnesio Italijos oro linijomis gabendavo savo svečius. Esą jie pas jį atvykdavo „beveik kiekvieną savaitgalį“.

REKLAMA
REKLAMA

„El Pais“ išspausdino keturias nuotraukas. Pirmojoje galima matyti premjerą S. Berlusconi, lydimą keleto moterų. Jų veidus dengia pastogė, o vienos veidas išblukintas, idant būtų paslėpta tapatybė. Premjero veidas matomas aiškiai.

Antroje nuotraukoje matomos dvi besideginančios moterys, dėvinčios tik apatinę bikinio dalį.

Trečiojoje nuotraukoje nufotografuotas prie baseino krašo palinkęs visiškai nuogas vyras.

„El Pais“ iškėlė hipotezę, kad šioje nuotraukoje gali būti Čekijos premjeras Mirekas Topolanekas, tačiau esą negali to patvirtinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitos išspausdintos nuotraukos – iš vakarėlių, kuriuose Italijos premjeras matomas keleto jaunų moterų, tarp jų ir Noemi Letizia, apsuptyje.

Dėl N. Letizia Italijoje kilo skandalas – premjeras buvo spaudžiamas pasiaiškinti, ar bendravo su vos 18 sulaukusia mergina.

S. Berlusconi žmona, sužinojusi, kad jos vyras lankėsi N. Letizia gimtadienyje ir padovanojo jai brangų vėrinį, pareiškė norinti skirtis.

S. Berlusconi neigia turėjęs santykių su 18-mete.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų