REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje penktadienį bus paskelbti nauji Šeimos ambasadoriai, kurie savo kasdiene veikla puoselėja šeimos vertybes ir pasiryžę tai daryti ateityje. Keliolikai Lietuvoje garsių šeimų Šeimos ambasadorių garbės titulai jau suteikti Tarptautinės šeimos dienos proga gegužės vidutyje.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinės apsaugos ir darbo ministras Rimantas Jonas Dagys įteiks specialius šeimos ambasadorių ženklelius.

REKLAMA

Pirmieji originalūs ženkleliai, ant kurių pavaizduotas logotipas "Šeima - mūsų stiprybė" ir užrašai "Šeimos ambasadorius" arba "Šeimos ambasadorė", buvo įteikti televizijos laidos "Tele bim-bam" įkūrėjai Neringai Čereškevičienei ir jos vyrui Alfredui, laidų vedėjams Astai ir Giedriui Masalskiams, vilniečiams Alantai ir Petrui Masiuliams, Vandai ir Edmundui Petrauskams, kauniečiams Jūratei ir Virgilijui Rudzinskams, panevėžiečiams Lionei ir Jurgiui Lapinskams.

Šeimos ambasadoriais paskelbtos ir disko metiko Virgilijaus Aleknos, krepšininko Sauliaus Štombergo, "Nemateko" vadovės Egidijos Vaicekauskienės, kaišiadoriškių Erikos ir Česlovo Kriščiūnų, vilniečių Dalios ir Rolando Vilkončių, Onos ir Giedriaus Viduolių iš Rokiškio šeimos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų