• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos aviacijos verslo bendrovių grupė „Avia Solutions Group“, teikdama užsakomųjų skrydžių paslaugas, įžengė į Vakarų Europos rinką ir pradėjo teikti užsakomųjų skrydžių paslaugas Italijos kelionių operatoriui.

REKLAMA
REKLAMA

Italijos užsakomųjų skrydžių operatoriaus „Aeroservizi“ užsakymu, Lietuvos bendrovė vykdys užsakomuosius skrydžius lėktuvu „Boeing 737-300“. Orlaivį pilotuos ir keleivius aptarnaus Lietuvos įgula.

REKLAMA

Lėktuvas skraidins italų turistus Graikijos, Ispanijos ir Italijos kryptimis. Lietuvos bendrovei priklausančio„Boeing 737-300“ techninis aptarnavimas bus užtikrinamas Milane.

„Savo veiklą intensyviai plečiame ir į Rytų, ir į Vakarų šalis, užmezgami naujas verslo partnerystes. Prasidėjęs atostogų sezonas padidino užsakomųjų skrydžių paklausą. Mums pavyko įžengti į Vakarų Europos užsakomųjų skrydžių rinką ir pasirašyti naują sutartį skraidinti Italijos poilsiautojus. Stengsimės, kad mūsų paslaugų kokybė patenkintų Italijos keliautojų lūkesčius, ir tikimės šią bendradarbiavimo sutartį pratęsti ir žiemos sezonui“, - apie plėtros Europoje galimybes kalbėjo „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Linas Dovydėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot L.Dovydėno, šiuo metu, kai pasaulio aviacija pergyvena nelengvą verslo laikotarpį ir konkurencija tapo itin aštri, įžengimas į Italijos skrydžių rinką Lietuvos bendrovei yra labai svarbus pripažinimas. „Avia Solutions Group“ pasiryžusi konkuruoti Vakarų Europos rinkoje ir paslaugų kokybe, ir kainomis. Ši sutartis su Italijos partneriais leis plėtoti užsakomųjų skrydžių verslą daug platesnėje pasaulio rinkoje.

Balandį „Avia Solutions Group“ įsteigė užsakomųjų skrydžių bendrovę Estijoje. Ji teikia keleivių pervežimo ir krovinių gabenimo paslaugas vykdydama skrydžius iš Estijos į Europos, Azijos ir Afrikos regionus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų