REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pranešama, jog dainininkė Joss Stone taip nori nutraukti bendradarbiavimą su leidybos firma „EMI“, jog yra pasiruošusi šiai kompanijai sumokėti 2 milijonus svarų.

REKLAMA
REKLAMA

2006-aisiais metais už 4 albumų sutartį 7,5 milijonų svarų avansą gavusi dainininkė dabar panoro sugražinti kompanijai 1.2 milijono ir numatomus 800 000 svarų už planuojamas būsimojo disko „Colour Me Free“ pajamas.

REKLAMA

Vis dėlto, „EMI“ prieš Devon‘e gimusią dainininkę ketina imtis teisinių veiksmų.

„EMI“ kaltina Joss sutarties sąlygų nesilaikymu ir tuo, jog nesugebėjo pateikti antrojo savo albumo galutinės versijos iki praėjusių metų gruodžio 31-osios dienos.

„Colour Me Free“ buvo įrašinėjamas 2008-ųjų metų pradžioje Stone mamos studijoje. Kovą dainininkė prakalbo apie besikeičiančias jo išleidimo datas ir jau tada disko pasirodymas perkeltas iš balandžio į liepą.

2007-aisiais metais „EMI“ kompaniją, kurią įsigijo „Terra Firma“, paliko „The Rolling Stones“, „Radiohead“ ir „Supergrass“.

Įmonę kritikavo ir Lily Allen, teigusi, kad dėl įvairių vidinių problemų kompanija atidėjo jos antrojo disko „It's Not Me, It's You“ pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų