REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kuveitas šeštadienį pranešė atidėjęs palestiniečių premjero Mahmoudo Abbaso (Mahmudo Abaso) vizitą, nes būdamas Palestinos vyriausybės vadovu jis nesutiko atsiprašyti už Yassero Arafato (Jasiro Arafato) paramą Irakui 1990 metais, kai šis įsiveržė į Kuveitą.

REKLAMA
REKLAMA

"M.Abbaso vizito į Kuveitą pabaigoje turėjo būti paskelbtas bendras pareiškimas, kuriuo Palestinos administracija aiškiai ir nedviprasmiškai pasmerktų okupaciją, bet palestiniečiai nenorėjo su tuo sutikti", - šeštadienį dienraščiui "al-Seyassah" pareiškė Kuveito ministras pirmininkas Sabah al-Ahmad al-Sabah (Sabahas al Ahmedas al Sabahas).

REKLAMA

"Kuveitiečiai negali priimti aukšto palestiniečių savivaldos pareigūno kol šis neatsiprašys už Palestinos savivaldos poziciją 1990 metais, kai palestiniečiai rėmė Kuveito okupaciją".

Šiuo metu M.Abbasas keliauja po Artimuosius Rytus ir lankosi Saudu Arabijoje. Po to jis planavo vykti į Jungtinius Arabų Emyratus bei Kuveitą ir su šių šalių aukščiausiais pareigūnais aptarti savo praėjusio mėnesio vizito į Vašingtoną rezultatus.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų