REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį (08.06) UAB "Arvydo Sabonio Žalgirio krepšinio centro" valdyba išplatino pareiškimą, kuriame teigiama, kad Kauno "Žalgirio" krepšinio klubas gavo informaciją apie aplinkybes, kuriomis šių metų birželio 27 dieną Jutos valstijos Ogdeno (JAV) mieste vykusio koncerto metu kilo incidentas, kuriame dalyvavo ir žalgirietis Tanoka Beardas (Tanoka Byrdas).

REKLAMA
REKLAMA

Pasak su bylos medžiaga susipažinusių JAV juristų, birželio mėnesį informacinių agentūrų išplatintoje informacijoje apie incidentą pateikiama tik policijos operatyvinės grupės atstovų įvykių versija.

REKLAMA

Dabar byloje sukaupta medžiaga, daranti įvykių teisinį vertinimą kur kas sudėtingesnį. Tikimasi, kad verdiktas byloje bus paskelbtas ne anksčiau kaip 2004-ųjų vasarą.

"Žalgirio" klubas buvo patikintas, kad dabartinė bylos dėl vadinamųjų "Ogdeno riaušių" eiga nekelia grėsmės T.Beardui 2003/2004 metų sezone toliau likti "Žalgirio" komandos žaidėju ir dalyvauti komandos rengimosi naujajam sezonui programoje nuo pat jos pradžios.

Savo ruožtu "Žalgirio" krepšinio klubas konstatuoja, kad 2002/2003 metų sezone T. Beardas demonstravo aukščiausio lygio profesionalumą, pasižymėjo išreikštu kovotojo charakteriu ir lyderio savybėmis. Klubas palaiko krepšininką ir linki sėkmės nelengvu jam laikotarpiu.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų