• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės policija tęsia akciją dėl netinkamo automobilių statymo ir pažeidėjams pradeda platinti įspėjamuosius lapelius "Žinok savo vietą".

REKLAMA
REKLAMA

"Pirmajame akcijos etape priminsime gyventojams, kad negalima statyti automobilių neleistinose vietose, kad tai ne tik pažeidžia Kelių eismo taisykles, bet ir kitų žmonių teises. Vaikai netenka žaidimų aikštelių, pėstieji negali praeiti, dviratininkai priversti užleisti savo takelius", - praneša Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Viešųjų ryšių poskyris.

REKLAMA

Šiame etape pareigūnai platins įspėjamuosius lapelius - užkišdami juos už netvarkingai pastatytų automobilių valytuvų. Šie lapeliai skirti ne tik vairuotojams. Vilniečiai pamatys, kurie kaimynai jų negerbia.

Lapeliai bus platinami iki rudens. Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Viešosios policijos vyresniojo komisaro Sigito Mecelicos, "tikimės, kad griežtesnių priemonių - važiuoklės blokavimo ar automobilių nuvežimo - pažeidimo atveju neteks taikyti. Norėtume, kad vairuotojai laikytųsi ne tik Kelių eismo taisyklių, bet ir mandagaus elgesio normų".

Jeigu pirmieji du akcijos etapai bus nesėkmingi, nuo rudens Sostinės policija taikys administracinio poveikio priemones, pažeidėjai patirs materialinių nuostolių.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų