• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Agentūra “M.P.3” pradėjo bendradarbiavimą su viena garsiausių ir populiariausių Latvijos roko grupių "The Hobos". Muzikos vadyba užsiimanti kompanija “M.P.3” šiais metais jau surengė kelis "The Hobos" pasirodymus Vilniuje, Kaune ir rūpinsis šios grupės vadybos reikalais Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais Latvijos muzikos apdovanojimuose "The Hobos" laimėjo du prizus - už geriausią roko dainą "Walk All Night" ir geriausią roko albumą "Flashback Mornings". "The Hobos" išpopuliarėjo dainomis "Christian (Im Gonna Be)", "She Sounds like a Little Child", kurie reklamavo debiutinį ir auksiniu tapusį albumą "Numbvision".

REKLAMA

"Džiaugiamės, kad su grupe "The Hobos" tapome partneriais ir tikime mūsų bendradarbiavimo sėkme", sako “M.P.3” direktorius Vaidas Stackevičius. "Pirmieji grupės koncertai Lietuvoje parodė, kad publikai patinka "The Hobos" muzika, todėl optimistiškai vertiname savo galimybes ir manome, kad grupė sulauks daugiau muzikos gerbėjų simpatijų".

2002 metais didžiausios sėkmės sulaukė "The Hobos" dainos "Lost in Space" ir "Walk All Night". Pastarasis kūrinys pasiekė Nr. 1 poziciją Latvijoje ir buvo išleistas kompaktiniu singlu. Iki šiol "The Hobos" išleido tris populiarius albumus - "Numbvision" (1999), "Perfect Solution" (2001) ir "Flashback Mornings" (2002).

REKLAMA
REKLAMA

"Visuomet smagu sutikti naujus žmones ir įgyti naujos patirties", sako "The Hobos" lyderis Rolandas Udris. "Publika Lietuvoje - visuomet atvira ir šilta, o tai svarbiausias dalykas muzikantui." Rolando Udrio teigimu, gyvi pasirodymai jam yra tarsi seksas. "Mano dainos yra mano vaikai, o "gyvi" koncertiniai pasirodymai tam tikra prasme prisideda prie dainų atsiradimo", - pasakoja Rolandas Udris.

Šiais metais "The Hobos" kaip specialūs svečiai pasirodė studentų šventėje FIDI-35 ir Europos oro balionų čempionato koncerte Vilniuje bei radijo stoties "Tau" gimtadienyje Kaune. Bendra auditorija šiuose koncertuose siekė apie 8 000 žiūrovų. 2001 metais "The Hobos" koncertavo Klaipėdoje vykusios "Jūros šventės" metu beveik 10 000 žmonių miniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Muzikos vadybos srityje “M.P.3” kompanija užsirekomendavo bendradarbiaudama su populiariu dainininku Andrium Mamontovu, kuriam vadybininkauja jau pusantrų metų. Per šį laiką buvo išleisti du Andriaus Mamontovo auksiniai albumai "O, meile!" ir "Beribiam danguje". Sėkmingus darbo metus vainikavo "Bravo", "Radiocentro" ir Lietuvos radijo apdovanojimai.

M. P.3

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų