REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos Radijo ir televizijos generalinis direktorius Valentinas Milaknis, paneigdamas žiniasklaidoje pasirodžiusius gandus, antradienį (01.14) pareiškė neketinąs mesti pradėtų darbų ir sprukti iš savo posto.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę žiniasklaidoje pasirodė pranešimai esą V. Milaknis, ketinąs atsistatydinti. Buvo nurodyta ir kada tai bus padaryta - sausio 14 d. LRTV tarybos posėdyje.

REKLAMA

Visuomeninio transliuotojo vadovas neslėpė nusistebėjimo pasklidusiais gandais, o jų kilmės negalėjo paaiškinti.

"Aš nežinau, iš kur pasklinda tokios kalbos, gal iš mūsų pastato, gal už jo ribų", - sakė “Eltai” LRTV generalinis direktorius. Pasak V. Milaknio, LRTV tarybos nariai taip pat neturi jokių ketinimų jį atstatydinti.

Generalinis direktorius neatmetė galimybės, jog tokie gandai gali būti praėjusių metų mūšių dėl LRTV atgarsiai ar pasibaigusių rinkimų aidai.

REKLAMA
REKLAMA

V. Milaknis pažymėjo, kad spaudoje pasirodo ir daugiau dezinformacijos apie jo vadovaujamą įstaigą. Vienas tokių, esą LRTV patikinti savo antrosios televizijos programos rengimą kabelinei televizijai "Vilsat".

"Niekas, išskyrus patalpų nuomos sutartį su "Vilsat", mūsų nesieja", pabrėžė V. Milaknis.

Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto, kuruojančio LRTV veiklą, pirmininkas Rolandas Pavilionis antradienį “Eltai” taip pat sakė neturįs supratimo, dėl ko kilę gandai apie LRTV generalinio direktoriaus atsistatydinimą.

Sausio pabaigoje LRTV vadovybė pateiks Seimui ataskaitą apie praėjusių metų visuomeninio transliuotojo veiklą.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų