REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausiais praėjusios nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vienuoliktosios savaitės (sausio 7-13 d.) žaidėjais išrinkti ne du, kaip įprasta, o trys krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Indianos "Pacers" klubo vidurio puolėjas Jeremaine`as O`Nealas buvo pripažintas naudingiausiu Rytų konferencijoje, o Kobe Bryantas iš Los Andželo "Lakers" ir Fynikso "Suns" žaidėjas Stephonas Marburys (Stefanas Marburis) geriausiais pripažinti Vakarų konferencijoje.

REKLAMA

"Pacers" komanda praėjusią savaitę laimėjo visus keturis susitikimus, o 24 metų J. O`Nealas šiuose mačuose vidutiniškai pelnė po 19,3 taško, po krepšiais atkovojo po 9,3 ir perėmė po 2,3 kamuolio bei atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.

Sausio 6-ąją mače išvykoje su Filadelfijos "76ers" ekipa, kurias Indianos krepšininkai laimėjo po pratęsimo 105:104, pergalingus du taškus likus žaisti 1,7 sek. pelnė J. O`Nealas.

NBA lygoje "Pacers" vidurio puolėjas užima penktąją vietą kovoje dėl atšokusių kamuolių gynyboje (8,0) ir septintąją bendrai kovoje dėl kamuolio (10,2).

REKLAMA
REKLAMA

24 metų K. Bryantas per trejas laimėtas rungtynes įmesdavo vidutiniškai po 34 taškus, atkovodavo po 5,4 ir perimdavo po 3 kamuolius bei atlikdavo po 6 rezultatyvius perdavimus.

Sausio 7-ąją rungtynėse su Sietlo "Supersonics" klubu K. Bryantas pagerino NBA du rekordus, per rungtynes įmetęs 12 tritaškių iš viso ir iš jų devynis iš eilės.

"Lakers" komandos gynėjas yra antras lygoje tarp rezultatyviausių (27,7 tšk.) ir penktas pagal perimtus kamuolius (2,19).

Fynikso "Suns" praėjusią savaitę laimėjo trejas rungtynes iš ketverių, o 26 metų S. Marbury`s šiuose mačuose vidutiniškai pelnė po 28 taškus, atliko po 9 rezultatyvius perdavimus ir sugriebė po 2,3 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

NBA lygoje "Suns" puolėjas užima trečiąją vietą pagal rezultatyvius perdavimus (8,1).

Į geriausių Rytų ir Vakarų konferencijų savaitės žaidėjų laurus pretendavo ir Chaunecey Billupsas (Šonesis Bilupsas, Detroito "Pistons"), Caronas Butleris (Keronas Batleris, Majamio "Heat"), Predragas Stojakovičius (Sakramento "Kings") ir Jerome`as Williamsas (Žeromas Viljamsas, Toronto "Raptors").

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų