REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klivlendo "Cavaliers" komandos vidurio puolėjas Žydrūnas Ilgauskas Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygoje pagal blokuotus metimus yra 14-as, o pagal atkovotus kamuolius po krepšiais kartu su keturiais žaidėjais dalijasi 18-ąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvis per 32 rungtynes atkovojo 258 kamuolius (vidurkis 8,1) ir blokavo 62 varžovų metimus (1,94).

REKLAMA

Lyderiu kovoje po krepšiais yra Detroito "Pistons" žaidėjas Benas Wallace`as (Benas Volisas), sugriebiantis po 15,3 kamuolio per rungtynes. Antras - 13,1 kamuolio - yra Kevinas Garnettas (Kevinas Garnetas) iš Minesotos "Timberwolves", o trečias - San Antonijaus "Spurs" krepšininkas Timas Duncanas (Timas Dankanas) - 12,8 kamuolio.

Kaip ir lietuvis, 8,1 kamuolio per rungtynes atkovoja Kurtas Thomas (Niujorko "Knicks"), Paulas Pierce`as (Bostono "Celtics"), Jamaalas Magloire`as (Naujojo Orleano "Hornets") ir Shawnas Bradley (Dalaso "Mavericks").

REKLAMA
REKLAMA

Blokuotų metimų klasifikacijoje pirmauja Eltonas Brandas iš Los Andželo "Clippers" (3,17), lenkiantis Atlantos "Hawks" žaidėją Theo Ratliffą (2,94) ir T. Duncaną (2,88).

Tarp rezultatyviausių NBA lygos krepšininkų Ž. Ilgauskas yra trisdešimt penktas, vidutiniškai per rungtynes į varžovų krepšį įmetantis po 17,5 taško (560 tšk. per 32 mačus).

NBA lygos lyderiu šiame reitinge yra Orlando "Magic" gynėjas Tracy McGrady (Treisis Makgreidis, 30,1 tšk.), lenkiantis Filadelfijos "76ers" krepšininką Alleną Iversoną (Aleną Aiversoną, 27,4 tšk.) ir Kobę Bryantą (Kobę Brajantą) iš Los Andželo "Lakers" (26,7 taško).

Arvydas Sabonis šiame sezone Portlendo "Trail Blazers" klubui per 27 rungtynes vidutiniškai pelnė po 5,5 taško, atkovojo po 4,7 kamuolio ir blokavo po 0,74 varžovo metimo.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų