REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kartodamas prisikėlusio Viešpaties pasveikinimą, kardinolas Audrys Juozas Bačkis visiems linki ramybės. "Jis prisikėlė. Tiems, kurie gavėnios metu laukė išganingos žinios, pakanka šių paprastų, o drauge pačių nepaprasčiausių žodžių apie mūsų pasaulį sukrečiantį ir perkeičiantį įvykį", rašo velykiniame laiške kardinolas.

REKLAMA
REKLAMA

"Tačiau šiandienos žmogus, įtrauktas lėkte lekiančio laiko sūkurio, užtvindytas permainingo naujienų ir įvykių srauto, retai tepasižvalgo nuo dvasinių aukštumų. Pasilypėkite į jas bent šiandien ir Jėzaus aukos dovanos Jus stiprins sekinančioje kasdienybėje", sako Jo Eminencija.

REKLAMA

"Tegu Velykų Šventė, pabrėžia kardinolas, Jums leidžia pamatyti, apčiuopti greta savęs ir savyje gyvas, Išganytojo įsteigtas gyvenimo atramas - tikėjimą, viltį ir meilę. Jeigu jaučiatės silpni, apleisti, nelaimingi, atminkite, kad tikrai yra dar vargesnių, ir kreipkite pasitikintį žvilgsnį į visus skausmus nuramdantį Prisikėlusio Viešpaties pasveikinimą - "Ramybė Jums".

"Ta nuskaistinanti Ramybė padės nepamesti iš akių, kas svarbiausia krikščionio, šeimos, bendruomenės ir tautos gyvenime, aiškiai pasirinkti lemtingomis akimirkomis. Pasidaliję slėpiningo Velyknakčio tyloje užžiebtos žvakelės ir įsižiebusio džiaugsmo šviesa, bylokite ir įtikėkite - Jis Prisikėlė ", baigia velykinį laišką kardinolas Audrys Juozas Bačkis.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų