REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jennifer Lopez vardas susietas su žmogžudyste. Macy Gray atšaukė turą po Australiją. Dannii Minogue pradėjo dirbti radijo stotyje, o “Coldplay” išleis ypatingą singlą.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkės papuošalai rasti žmogžudystės vietoje

Jennifer Lopez vardas buvo susietas su Kanadoje įvykdyta žiauria žmogžudyste - nusikaltimo vietoje buvo rasti papuošalai, kuriuos ji dėvėjo filme “Shall We Dance?”. 4000 JAV dolerių kainavęs vėrinys gulėjo šalia aukos Vinipego viešbučio kambaryje. Juvelyrinis dirbinys buvo pavogtas iš filmavimo aikštelės, kurioje J. Lo dirba kartu su aktoriais Susan Sarandon ir Richardu Gere’u.

REKLAMA

“Limp Bizkit” surengs virtualų koncertą

Liepos 16 d. kietojo roko atstovai “Limp Bizkit” pasirodys Niujorko “Webster Hall” scenoje, tačiau į koncertą galės patekti tik tie, kurie gaus išskirtinius kompanijos AOL kvietimus, ir tie, kurie naudojasi AOL interneto paslaugomis. Tai bus jau ketvirtasis “BroadBAND Rocks!” serijos koncertas - anksčiau interneto klientai galėjo stebėti tik jiems skirtus “Foo Fighters”, “Staind” ir Lou Reedo pasirodymus. Visi, kurie nespės pažiūrėti tiesioginės transliacijos, galės atsisiųsti renginio įrašą iš AOL tinklapio.

REKLAMA
REKLAMA

Macy Gray atšaukė turą po Australiją

Pavasarį naują albumą “The Trouble With Being Myself” išleidusi amerikietė Macy Gray atšaukė koncertines gastroles po Australiją. Jų organizatoriai pranešė, kad liepą pasirodymai Perte, Melburne, Sidnėjuje, Adelaidėje ir Brisbeine neįvyks dėl “įsipareigojimų įrašų studijai pasikeitimo”. Bilietai į pirmąjį Macy Gray koncertą Australijoje buvo jau išpirkti, tačiau kiti - dar nepradėti platinti, todėl pinigai visiems nuviltiems gerbėjams tikrai bus išmokėti. Šiuo metu hito “I Try” atlikėja vieši Japonijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avril Lavigne ruošia naują CD ir DVD

Rugsėjo 29 d. parduotuvėse pasirodys kanadietės Avril Lavigne koncertinis albumas ir DVD “My World”. Juose įrašyti kūriniai, kuriuos “Complicated” žvaigždė atliko per bendrą pasaulinį turą su pankroko grupėmis “Gob” ir “Simple Plan”, o DVD diske gerbėjai ras ir filmuotų kadrų iš užkulisių bei dainininkės kelionių. Debiutinis A. Lavigne albumas “Let Go” parduotas 13 mln. vienetų tiražu.

Naujo “Coldplay” singlo tiražas - tik 1000 kopijų

Apie britų roko grupės “Coldplay” hito “Clocks” remiksą jau sklando legendos, tačiau netrukus jį galės turėti net 1000 žmonių. Kūrinys, kurį perdarė neką mažiau kultiniai norvegai “Royksopp”, bus pardavinėjamas tik D. Britanijoje. 100 “Clock” remikso kopijų galės įsigyti tie, kurie laimės interneto svetainėje www.coldplayshop.com vyksiančią loteriją, dar 20 kopijų atiteks “Coldplay” gerbėjų klubui.

REKLAMA

“Mmmbop” sensacija grįžta į muzikos sceną

Kelerius metus nekoncertavę, leidybos sutartį nutraukę, vedę ir jau vaikų susilaukę broliai iš grupės “Hanson” grįžta visiškai pasikeitę. Nebeliko ilgų šviesių plaukų ir vaikiškų ritmų - vietoj jų siūlomas tikras rokas ir ansamblis su rimtais muzikantais. Akustinių pasirodymų turą “Hanson” pradės rugpjūčio pradžioje, tačiau kada bus išleistas naujas albumas, dar neaišku - trio iki šiol derasi su leidybinėmis kompanijomis.

Kylie Minogue sesuo Dannii atsisėdo prie radijo mikrofono

Šiemet vėl išpopuliarėjusi popmuzikos žvaigždė Dannii Minogue grįžo į gimtąją Australiją ir čia pradėjo vesti Melburno radijo stoties “Fox FM” laidą “Neoninės naktys”. Laidoje dainininkė groja jai labiausiai patinkančius šokių hitus ir praėjusio dešimtmečio popmuzikos klasiką, tai pat ima interviu iš pramogų verslo atstovų. Dannii nėra naujokė radijuje - praeityje ji yra ruošusi specialias laidas Londono stočiai “Capital FM”.

REKLAMA

Išskirtinis “R.E.M.” pasirodymas Lenkijoje

Praėjusią savaitę Varšuvoje koncertavusi JAV grupė “R.E.M.” gerbėjus iš Lenkijos nudžiugino ne tik savo pačiu pirmuoju 1981 m. singlu “Radio Free Europe”, bet ir ilgiausiu pasirodymu per visas gastroles po Europą. Sausakimšoje “Torwar Hall” salėje nebuvo jokių garso ar laiko apribojimų, todėl Michaelas Stipe’as ir kompanija vien bisui atliko 12 dainų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų