REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV popmuzikos žvaigždė Michaelas Jacksonas pradėjo teisines procedūras prieš britų televiziją "Granada", kuri pastatė dokumentinį filmą apie jo asmeninį gyvenimą, pranešė televizijos atstovas spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Tikrą audrą sukėlusiame filme "Gyvenimas su Michaelu Jacksonu" (“Living with Michael Jackson”), kurį JAV ir Didžiosios Britanijos žiūrovai matė šio mėnesio pradžioje, yra interviu su 44 metų dainininku, kuriame jis žurnalistui Martinui Bashirui prisipažįsta vis dar miegantis vienoje lovoje su mažais berniukais.

REKLAMA

Dabar "popmuzikos karalius" siekia, kad teismas uždraustų televizijai "Granada" kaip nors naudotis dar nedemonstruota vaizdo medžiaga, kol neišspręsti visi nesutarimai.

Televizijai parodžius minėtą dokumentinį filmą nusivylęs M. Jacksonas pateikė skundus Didžiosios Britanijos žiniasklaidos priežiūros institucijoms ir apkaltino M. Bashirą "išdavyste".

Tada paties dainininko kompanija paskelbė vaizdo medžiagą apie M.Bashiro imtus interviu, kurioje matyti, kaip žurnalistas giria M. Jacksono bendravimą su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

M. Bashiras neigia išdavęs dainininką: "Susitariau, kad statysime sąžiningą filmą apie jo gyvenimą".

Dainininko prašymo svarstymas Londono teisme prasidės penktadienį.

"Granada" atstovas spaudai pirmadienį vakare sakė: "Michaelo Jacksono advokatai Londone šįvakar mums nurodė pradėję teisines procedūras. Jie siekia... teisių į mūsų medžiagą. Mes tokiems reikalavimams aktyviai priešinsimės".

"Granada" nurodo šiuo metu neketinanti pasinaudoti dar nerodyta medžiaga, tačiau taip pat atmeta galimybes susitarti dėl jos perdavimo.

AFP-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų