REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbama, kad serialo "Draugai" (“Friends”) gražuolei Jennifer Aniston kelia nerimą mintis, kad jos vyras Bradas Pittas vaidins kartu su Nicole Kidman.

REKLAMA
REKLAMA

Filmo "Valandos" (“The Hours”) žvaigždė neseniai pasirašė sutartį vaidinti juostoje "Ponas ir ponia Smitai" (“Mr and Mrs Smith”), kurioje filmuosis ir "Oušeno vienuoliktuko" (“Ocean's Eleven”) aktorius. Sklando gandai, kad trejus metus trunkančią Jennifer ir Brado santuoką ištiko didelė krizė.

REKLAMA

Pasak bulvarinio Didžiosios Britanijos laikraščio "The Sun", Jennifer savo draugams yra prasitarusi: "Tik to ir betrūko, kad mano vyras daugybę laiko praleistų filmuodamasis su ja".

N. Kidman, kuri už vaidmenį "Valandose" gavo britų kino apdovanojimą BAFTA, neseniai buvo pastebėta drauge su Jude'u Law, su kuriuo filmavosi juostoje "Šalčio kalnas" (“Cold Mountain”), - paaiškėjo, kad jo santuokai su Sadie Frost taip pat iškilo pavojus.

REKLAMA
REKLAMA

Abu aktoriai neigia užmezgę romaną, tačiau neatrodo, kad tai ramintų Jennifer, kuri, kaip teigiama, paprašė vyro nesifilmuoti tame filme.

"Ji liguistai nerimauja ir pastarojo meto įvykiai rodo, kad jos negalima kaltinti, - sakė šaltinis "The Sun". - Nicolei šalia esantys vyrai negali atsispirti. Jude'as atrodė susižavėjęs, kaip ir Ewanas McGregoras, su kuriuo ji filmavosi "Mulen Ruže" (“Moulin Rouge”). Jennifer labai būgštauja dėl Nicolės. Kaip ir daugelis moterų Holivude. Nicole - tiesiog vyro svajonė. Vyrai ją paprasčiausiai dievina".

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų