REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus kriminalinės policijos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai ketvirtadienį (02.06) sulaikė du įtariamuosius narkotinių medžiagų gaminimu ir laikymu. Vienas įtariamųjų buvo sulaikytas sostinės pakraštyje, čigonų tabore, kuris yra didžiausia narkotikų prekybos vieta Vilniuje. Kitas įtariamasis įkliuvo Šnipiškių rajone, kur taip pat gausu narkotikų gamybos ir prekybos vietų.

REKLAMA
REKLAMA

Pas čigonų tabore sulaikytą 25 metų Michailą Aleksandravičių pareigūnai rado 20 ml talpos vienkartinį švirkštą su tamsios spalvos skysčiu, stiklinį 100 ml buteliuką su tamsios spalvos skysčiu, stiklinį buteliuką su 20 ml tamsios spalvos skysčio ir du šiame skystyje išmirkytus vatos tamponus.

REKLAMA

Pasak Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato spaudos tarnybos pranešimo, medžiagos išsiųstos cheminei ekspertizei atlikti. Įtariama, kad tai - aguonų ir jų dalių koncentratas. Iškelta baudžiamoji byla. Paimtos minėtos narkotinės medžiagos kaina juodojoje rinkoje - apie 300 litų.

Ketvirtadienį viename iš butų Trimitų gatvėje, įtarę narkotinių medžiagų gaminimu ir laikymu, pareigūnai sulaikė 44 metų Viktorą Nikonovą.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai rado ir paėmė 2 ml talpos vienkartinį švirkštą su tamsios spalvos skysčiu, plastikinį 1 l butelį su tamsios spalvos skysčiu, 10 vnt. baltos spalvos tablečių gamyklos pakuotėje su užrašu "Efedrin HCI" (pirmos kategorijos prekursorius efedrinas), vatos tamponą, prisodrintą tamsios spalvos skysčio, stiklinį buteliuką su bespalviu skysčiu, gelsvos spalvos emaliuotą puodelį su tamsios spalvos skysčiu, 8 vnt. baltos spalvos tablečių gamyklos pakuotėje su užrašu "Clonazepam" (psichotropinė medžiaga klonazepamas).Medžiagos išsiųstos cheminiam tyrimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paimta tamsios spalvos medžiaga yra, kaip įtariama, aguonų ir jų dalių koncentratas.Bendra paimtų narkotinių ir psichotropinių medžiagų kaina juodojoje rinkoje - 200 litų.

Medžiaga perduota Narkotikų kontrolės skyriaus tardymo poskyriui procesiniam sprendimui priimti. Po apklausos sulaikytieji buvo paleisti. Ketvirtadienį narkotinių medžiagų buvo rasta ir Visagine.

Pasak Policijos departamento, Taikos gatvėje Visagino policijos komisariato pareigūnai sulaikė 22 metų S.G. Pas jį rasta ir paimta 60 pakelių su milteliais ir vienas maišelis su žalios spalvos smulkinta augaline medžiaga. Įtariamasis S.G. uždarytas į areštinę.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų