REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nemalonumų persekiojamas Michaelas Jacksonas (Maiklas Džeksonas) taip nusiminė dėl naujausio skandalo, kad ketina išvykti iš gimtosios Amerikos ir apsigyventi Prancūzijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo bulvarinis JAV laikraštis "Star", 44 metų dainininkas, kuris neseniai britų žurnalistui prisipažino, kad dažnai miega vienoje lovoje su mažais berniukais, yra ryžtingai nusiteikęs išvengti galimų kaltinimų seksualiniu vaikų išnaudojimu, todėl nori palikti savo mylimą "Neverlendą" Kalifornijoje ir apsigyventi tvirtovę primenančioje pilyje Prancūzijoje.

REKLAMA

Dainininko nekilnojamojo turto agentas Jamesas Meiskinas (Džeimsas Miskinas) iš Niujorko kompanijos "Plymouth Partners" sakė: "Michaelas apribojo savo paieškas Prancūzija, galbūt Paryžiaus apylinkėmis".

"Jis jau yra nusižiūrėjęs kelias vietas, bet pavadinimų šiuo metu pasakyti negaliu. Nuvykęs, galbūt kitą mėnesį, jis ieškos dar kelių tinkamų vietų. Netrukus susitiksime sudaryti veiksmų planą", - nurodė agentas.

1996 metais M. Jacksonas su tuometine savo žmona Debbie Rowe (Debi Rou), kuri jam pagimdė du vaikus - dabar šešerių metų Prince'ą Michaelą (Princą Maiklą) ir ketverių Paris, apžiūrėjo kelias pilis Prancūzijoje. Superžvaigždė turi dar vieną sūnų, 11 mėnesių Prince'ą Michaelą II, kurį pagimdė surogatinė motina.

REKLAMA
REKLAMA

Britų žurnalistui Martinui Bashirui (Martinui Baširui) kuriant skandalingąjį dokumentinį filmą "Gyvenimas su Michaelu Jacksonu" (“Living with Michael Jackson”), dainininkas už 6 mln. JAV dolerių (19 mln. litų) nusipirko meno dirbinių ir antikvarinių daiktų, kurie, kaip jis sakė, skirti "antriesiems namams".

Šaltinis sakė, kad minima Europos šalis idealiai tiktų M. Jacksonui. "Savo dukrai jis net davė Prancūzijos sostinės vardą, nes tai šalis, kurioje jis labiausiai norėtų gyventi. O visų svarbiausia tai, kad netoliese yra Disneilendas", - paaiškino jis.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų