• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Romantinės komedijos “Mano didelės storos graikiškos vestuvės” prodiuseris aktorius Tomas Hanksas į teismą padavė statybos bendrovę “Builders Storey Construction” ir reikalauja keleto milijonų svarų sterlingų kompensacijos už vienos iš jo gyvenamųjų vietų adreso paviešinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Statybos bendrovė, praėjusių metų viduryje stačiusi T. Hanksui nuošalų kalnų namelį, kategoriškai atmeta šiuos kaltinimus ir teigia, kad pats aktorius yra neatsiskaitęs už jų firmos atliktus darbus ir nesumokėjęs daugiau nei 1,1 mln. svarų sterlingų.

REKLAMA

T. Hankso ir jo žmonos aktorės R. Wilson advokatai teigia jau laimėję šią bylą. Anot jų, turistų antplūdis visiškai nuošalioje vietovėje užfiksuotas iš karto po to, kai statybos bendrovė įkurdino naujakurius kalnų trobelėje, o tai ir esąs nenuginčijamas įrodymas šioje byloje. Jų nuomone, statybos bendrovė pažeidė vieną iš svarbiausių sutarties sąlygų.

Saulėtosios Graikijos gėrimas "Metaxa" rekomenduoja romantinę komediją "Mano didelės storos graikiškos vestuvės" žiūrėti kinuose nuo vasario 14 dienos.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų