REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį sostinėje audringai buvo švenčiama vis labiau Lietuvoje populiarėjanti šv. Valentino diena. Vieni vilniečiai rinkosi pasilinksminimus klubuose, kiti - koncertus ir šokių renginius.

REKLAMA
REKLAMA

"Techno Valentino" nebuvo alkoholio

Nemažai vilniečių penktadienio vakare rinkosi į jau keletą metų iš eilės vykstančią šokių muzikos šventę "Techno Valentino" Vilniaus Profsąjungų kultūros rūmuose.

REKLAMA

Šį kartą į jau tradiciniu tapusį šokių muzikos renginį rinkosi ne visai tipiška publika. Tarp "dredlokuotų" šokių muzikos mylėtojų buvo galima pamatyti taip vadinamų "forsų" ir netgi legendinį Vilniaus panką Gavrošą.

Šįkart veiksmas vyko net trijose salėse - vienoje skambėjo energinga techno muzika, kitoje - disko bei "house" stiliai, o trečia salė buvo skirta poilsiui. Čia buvo rodomos vaizdo projekcijos, skambant lėtesnio tempo muzikai. Šioje salėje itin pavargę šokų muzikos gerbėjai galėjo net ir numigti ant specialiai išdėliotų pagalvėlių.

REKLAMA
REKLAMA

Nors renginio metu nebuvo prekiaujama alkoholiu, kai kurie šokių muzikos mėgėjai, matyt, spėjo pavartoti svaiginamųjų gėrimų prieš renginį.

Kai kuriems jaunuoliams pagailo mokėti 25 litų už bilietą į renginį. Jie pinigus sėkmingai investavo į alkoholio pramonę. Klausydamiesi iš Profsąjungų rūmų sklindančios muzikos, jie nė kiek nesislapstydami pilstėsi gėrimus iš ekspromtu įrengto bariuko ant "mersedeso" kapoto.

"Bravo" klube - anšlagas

Visiškai kitokia publika rinkosi į "Bravo" klubą. Tarp klubo svečių buvo galima pamatyti buvusį populiarios grupės "Naktinės personos" narį Arą Vėberį su drauge. Anksčiau čia labai mėgęs linksmintis muzikantas, ekrane stebėdamas lietuviškos estrados primadonos Džordanos Butkutės pasirodymą, gėrė alų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iki Džordanos pasirodymo klubo scenoje galėjo padainuoti ir lankytojai - čia vyko gražiausių meilės dainų karaokės šou.

Nors publika itin šiltai palaikė Džordaną ir kone visas dainas dainavo kartu su ja, susidarė įspūdis, kad klubo lankytojų ovacijos nenuoširdžios. Panašu, kad sostinėje prieš "Akvariumą" retai koncertavusios atlikėjos pasirodymai vilniečiams tapo tokiu pat "bajeriu" kaip Ryčio Cicino koncertai.

Beje, populiarumu nebesiskundžianti dainininkė į "Bravo" klubą atvažiavo iš Panevėžio, kur surengė ne mažiau sėkmingą pasirodymą. Kiek pavėlavusi atvykti ilgu švarku bei "džeksoniška" skrybėle pasipuošusi Džordana "Bravo" lankytojų buvo sutikta garsiomis ovacijomis, kurios netilo per visą jos dviejų dalių pasirodymą.

REKLAMA

Tarp Dž.Butkutės pasirodymų scenoje buvo šokamas viliotinis, kurio žiūrovai beveik nematė. Klubo lankytojų poros meilius veiksmus nuo publikos slėpė tik vos permatomos dušo kabiną primenančio kambarėlio sienos. Tiesa, kaip pavyko užfiksuoti "VL Vakaro žinios" fotografui, nieko ypatingo ten ir nevyko. Iki pusės išdrįso nusirengti tik vaikinas.

"Žasai"- vestuvių liudininkai

Lankomumu tą vakarą nesiskundė ir kiti sostinės barai bei klubai. Širdelėmis apsikarstę vilniečiai mielai rinkosi į "Karolinos" klubą, kur vyko improvizuotos masinės vestuvės. Per daugiau kaip 5 "Karolinos" gyvavimo metus šiame klube susipažinusios poros varžėsi įvairiose rungtyse dėl originalaus prizo. Liudininkais šiose vestuvėse "dirbo" grupės ŽAS nariai bei vos skandalingiausia nuotaka netapusi "Raudona" - Jolita Višinskytė.

REKLAMA

Naktiniame klube "Ultra Imperiale" Valentino dienai skirtame renginyje pristatyta naujausia žinomo Lietuvos dizainerio Seržo Gandžiumiano ir prabangi itališko apatinio trikotažo "La Perla" kolekcijos.

Beje, prie šio klubo visą naktį budėjo limuzinas, kuriuo buvo galima nuvykti ne tik į namus, bet ir visą naktį Valentino dienos proga dirbusią "La Perla" parduotuvę bei įsigyti romantiškai meilės nakčiai būtinų ypatingų apatinių drabužių.

Meilę prisipažino ir pensininkai

Būtent šv.Valentino dieną įvyko ir LNK projekto "Meilės žaidimai" finalas, kurio metu laimingieji buvo apdovanoti kelionėmis į meilės miestą Veroną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Meilės žaidimai" - tai Valentino dienai skirtas LNK projektas, kuriame galėjo dalyvauti visi, norintys viešai išpažinti savo begalinę meilę. Paskelbus žaidimo pradžią, reikėjo projekto rengėjams atsiųsti laišką su smulkiais nurodymais, kaip, kur, kada ir kam netikėtai norite išpažinti savo simpatijas. Iš gausybės norinčiųjų buvo atrinktos devynios poros.

Ne tik "Meilės žaidimų" vedėjus M.Mikutavičių bei R.Mikailionytę, bet ir visus žiūrovus labiausiai sužavėjo aštuoniasdešimtmečių pensininkų pora, taip pat nepabijojusi viešai išpažinti savo jausmų.

REKLAMA

Vasario 14 d. LNK didžiojoje studijoje susirinko visos devynios poros, buvo parodyti nufilmuoti jų meilės prisipažinimai. Laidos metu tik žiūrovų balsai turėjo nulemti, kurios dvi poros laimės pagrindinį prizą - kelionę į Veroną.

"Meilės žaidimai" žiūrovams pateikė staigmeną - bendrą Ingos ir Arūno Valinskų duetą. Iki šiol turbūt dar niekas nebuvo girdėjęs šios poros kartu dainuojančios. Netikėtai įspūdingai atrodė ir laidos viešnios iš Klaipėdos - grupės "Mango" merginos. Trumpam pasirodymui jos pasipuošė spalvotomis "princesiškomis" suknelėmis, o merginų veidus dengė venecijietiškos kaukės.

REKLAMA

Dėl meilės - į kalėjimą

Suskaičiavus žiūrovų balsus paaiškėjo tai, kas ir taip buvo aišku - daugiausia simpatijų ir kelionės į Veroną nusipelnė vyriausia pora - Elžbieta ir Vytautas. Garbaus amžiaus moteris papasakojo kadaise Vytautą iš visų savo meilužių išsirinkusi už tai, kad šis mokėjęs groti smuiku.

Antroji laimingųjų pora, taip pat keliausianti į Veroną - tai gerokai jaunesni Regina ir Deivydas. Dėl romantiškos kelionės Reginai teko iškęsti ne tokią romantišką kelionę į... kalėjimą. Toks buvo jos vaikino Deivydo sumanymas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po inscenizuoto poros sulaikymo ir neva jų automobilyje atrastų narkotikų, mergina atsidūrė už grotų. Vėliau jai buvo pasiūlyta padėti "ištraukti" Deividą. Ji, žinoma, sutiko, buvo aprengta vakarine suknele ir išsiųsta į... prašmatnų restoraną. Čia jos jau laukė mylimasis, iš karto pasiūlęs Reginai tapti jo žmona.

"VL Vakaro žinios"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų