REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo penktadienio (02.21) kino teatruose - naujas “Garsų pasaulio įrašų” filmas “Įsimylėti per dvi savaites”, kuriame vaidina pasaulio kino žvaigždės Sandra Bullock ir Hugh Grantas. Dalyvaukite konkurse ir laimėkite puikius filmo prizus - specialiai premjerai pagamintus marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Ar būna kada nors per vėlu pasakyti: “Aš tave myliu”? Liusi dirba advokate vienoje iš didžiausių Niujorko nekilnojamojo turto firmų. Jai sekasi puikiai, ji garsėja savo nuostabiu ir aštriu protu. Tačiau ne viskas Liusi gyvenime taip nuostabu - naktimis jai vis dažniau nepavyksta užmigti. Ir ne darbas jai neduoda ramybės, o jos milijonierius bosas Džordžas. Jis patrauklus, žavus ir jo neįmanoma atstumti, tačiau su Liusi jis elgiasi greičiau kaip su aukle (be jos jis ir kaklaraiščio nenusipirktų), o ne kaip su visų gerbiama advokate.

REKLAMA

Ir staiga, kai jau praėjo penkeri jų glaudaus bendradarbiavimo metai - jie kartu pirkdavo drabužius, tvarkė jo skyrybų reikalus, Liusi pareiškia, kad išeina iš darbo...

Šios istorijos tęsinį žiūrėkite kino salėje ir dalyvaukite “Garsų pasaulio įrašų” konkurse.

Atsakykite į klausimus:

Kas yra Sandros Bullock tėvai?Kokiame filme pirmą kartą nusifilmavo Hugh Grantas?Kur ir kada gimė filmo režisierius Marcas Lawrence’as?

Atsakymus siųskite adresu [email protected]

Daugiau apie Hugh Grantą ir Sandrą Bullock skaitykite čia http://www.omni.lt/?rask$9359_69111$z_88200, čia http://www.omni.lt/?rask$9359_69111$z_87987, čia http://www.omni.lt/index.php?base/z_65484 ir kitose www.omni.lt publikacijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų