REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seano Penno (Šono Peno), Barbros Streisand, Martino Sheeno (Martino Šino), Susan Sarandon (Suzan Sarandon) ir George'o Clooney (Džordžo Klunio) atvaizdai bus panaudoti naujam projektui - karui nepritariančių įžymybių kortų malkai.

REKLAMA
REKLAMA

"Dezertyrų" malką taip pat "papuoš" Edwardo Nortono (Edvardo Nortono), Timo Robbinso (Timo Robinso), Oliverio Stone'o (Oliverio Stouno) bei politikų su Irako Respublikos gvardijos beretėmis atvaizdai ir jų antikarinės citatos.

REKLAMA

Mintis išleisti tokią malką, panašią į kortas su ieškomais buvusio Irako režimo pareigūnų atvaizdais, kilo jūrų pėstininkų majorui Dougui Cody (Dagui Kodžiui) ir kapitonui Marcusui Bradshaw (Markusui Bradšo), kurie Irako karą stebėjo iš Pentagono.

D.Cody sakė: "Nenoriu niekam uždrausti reikšti savo nepritarimą karui, tačiau, mano nuomone, tie žmonės nuėjo gerokai toliau, nei pagrįsta ar principinga opozicija".

Kortų galima nusipirkti interneto parduotuvėje www.thanxfornothing.com ; dalis už jas gautų lėšų bus skirta kariškių labdaros projektams. D.Cody sakė: "Tai būdas įžymybėms, nors ir ne savo noru, grąžinti skolos dalį".

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų