REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieną Lydse vykusį koncertą reklamavę lankstinukai žadėjo, kad jame pasirodys nuogi šokėjai, tačiau jie, kai kurių lankytojų apgailestavimui, taip ir nepasirodė.

REKLAMA
REKLAMA

Per šį reklamuotą renginį visi šokėjai buvo apsirengę ir publika neišvydo jokių nuogybių, todėl vienas nepatenkintas žiūrovas nusprendė protestuoti.

REKLAMA

Trečiadienį (06.25) Didžiosios Britanijos reklamos normas nustatanti ir kontroliuojanti organizacija patvirtino, kad nusivylusio žiūrovo skundas pagrįstas.

Lankstinukuose, kurie reklamavo pasirodymą, vykusį Šiaurės Anglijos miesto Lydso šokio teatre "Phoenix", buvo vaizduojami du nuogi šokėjai, sklendžiantys ore. Dar dvi panašios nuotraukos buvo įdėtos ir vidiniuose reklaminio leidinuko puslapiuose.

Tačiau pasipiktinęs žiūrovas teigė, kad ši reklama suklaidino žiūrovus, nes per koncertą nepasirodė nė vienas apsinuoginęs aktorius.

REKLAMA
REKLAMA

Tai, kad reklama buvo apgaulinga, pripažino ir Reklamos normų kontrolės organizacija, pasak kurios, lankstinuką skaičiusiems žmonėms "galėjo susidaryti įspūdis, kad spektaklyje pasirodys nuogi šokėjai".

Pasak šios organizacijos, reklamos, vaizduojančios nuogą kūną, užsakovai turėtų pasistengti išaiškinti, kad atlikėjai vaidins apsirengę.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų