REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Romantinės nuotykių komedijos “Fanfanas Tulpė” žvaigždė aktorė Penelope Cruz prisipažino nenorinti būti seksuali. Jos manymu, tai lėkščiausias komplimentas moteriai, kokį tik galėtų pasakyti vyras.

REKLAMA
REKLAMA

“Aš nemanau esanti seksuali, nors daugelis sako ir rašo, kad esu. Negerbčiau vyro, jeigu per pirmą pasimatymą jis man pasakytų, kad atrodau seksualiai ir jam patinku. Tai labai lėkšta.”, - teigia P. Cruz.

REKLAMA

Pati aktorė save apibūdina kaip koketę. Ji prisipažino koketuoti pradėjusi nuo trejų metų ir ligi šiol negali liautis tą dariusi.

“Koketavimas yra visai kas kita nei seksualumas. Koketavimas - tai smagus psichologinis žaidimas ir žavus iššūkis, o seksualumas - tiesiog išorės matavimas ir demonstravimas. Mama pasakoja, kad jau trejų metų būdama aš koketavau su visais vyrais ir berniukais ir, prisipažinsiu, iki šiol negaliu liautis tą dariusi”, - atvyrauja P. Cruz.

REKLAMA
REKLAMA

Anot aktorės, ją labiausiai skaudina spaudoje pasirodantys straipsniai su antraštėmis “seksualioji Penelope Cruz”. Pasak jos, toks apibūdinimas ją nuvertina ne tik kaip moterį, bet ir kaip aktorę.

“Jei esi seksualus, žmonės dažniausiai mano, kad vaidmenį gavai per lovą arba tik todėl, kad tavo kūnas jaudina kitus. Atmečiau galybę vaidmenų, kuriuose režisieriai norėjo mano nuogumo. Pirmiausia noriu rimtų vaidmenų, kad žmonės mane pažintų kaip gerą profesionalią aktorę ir tik tada kaip seksualią moterį”, - teigia P. Cruz.

Romantinė nuotykių komedija “Fanfanas Tulpė” jau Lietuvos kino teatruose.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų