REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį anksti ryte (Lietuvos laiku) Los Andžele vyksi dvikovą dėl pasaulio bokso supersunkaus svorio čempionų titulo pagal WBC (Pasaulinės bokso tarybos) ir IBO (tarptautinės bokso organizacijos) versijas buvo sustabdyta po šeštojo raundo ir pergalė techniniu nokautu įskaityta titulą ginusiam britui Lennoxui Lewisui (Lenoksui Liujisui).

REKLAMA
REKLAMA

Tokį sprendimą priėmė ringo arbitras, atsižvelgęs į ringo gydytojo rekomendacijas, nors tuo metu pretendentas ukrainietis Vitalijaus Kličko ir pirmavo taškais, tačiau jo prakirstas kairysis antakis tiek kraujavo, kad tęsti kovą buvo neįmanoma.

REKLAMA

Tai buvo 41-oji 37-erių metų 195 cm ūgio ir 116,3 kg sveriančiam L.Lewisas pergalė iš 44 kovų bei 32-oji iš jų nokautu.

31-erių metų 201 cm ūgio ir 112,5 kg sveriančiam Vitalijui Kličko tai vos antrasis pralaimėjimas per 34 kovas.

Sausakimšai Los Andželo (JAV) 16 tūkst. žiūrovų talpinančią "Staples Center" areną užpildę sirgaliai švilpimu sutiko tokį teisėjo sprendimą ir plojimais sutiko V.Kličko norą tęsti kovą.

REKLAMA
REKLAMA

"Per sužeistą akį jis jau nieko nematė ir per artimiausius du raundus aš jį būčiau nugalėjęs", - iškart po pergalės ringe kalbėjo L.Lewisas. - "Aš šįsyk buvau geresnis", - pridūrė jis, jos pasiruošęs revanšo dvikovai, jei ši būtų naudinga finansiniu atžvilgiu.

"Jis žadėjo mane pribaigti per penkis pirmuosius raundus, tačiau matėte, kad aš jam niekuo nenusileidau", - ringe duodamas interviu kalbėjo Vitalijus Kličko. - "Aš viską puikiai matau ir gydytojas be reikalo sustabdė dvikovą. Jis (L.Lewisas - BNS) geras kovotojas. bet aš būčiau nugalėjęs", - pridūrė ukrainietis.

Kalbant apie pačią kovą, reikėtų pažymėti, kad V.Kličko ringe buvo vertas varžovo. Jis parodė ką gali, kai, tuo metu, L.Lewisas atrodė ne taip įtikinamai, kaip jį pratę matyti bokso sirgaliai ir specialistai.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų