• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

57 metų amerikiečių aktorė ir dainininkė Liza Minnelli pirmąsias savo vestuvių metines praleido narkomanų ir alkoholikų reabilitacijos centre Jungtinėse Valstijose. Tai internetiniam leidiniui "People News" pripažino ketvirtasis jos vyras ir prodiuseris Davidas Gestas.

REKLAMA
REKLAMA

Pradžioje pora savo vestuvių metines planavo atžymėti su 1 tūkst. 200 artimiausių draugų. Į pokylį buvo pakviestos tokios žvaigždės kaip Michaelas Jacksonas, Tony Bennetas, Shaggy ir Natalie Cole.

REKLAMA

Davidas Gestas paneigė gandus, kad jis palieka savo žmoną ir kad Liza Minnelli prieš patekdama į kliniką padaugino tablečių. "Viskas, ką aš galiu pasakyti, yra tai: aš myliu ją. Mano žmona jaučiasi gerai, viskas kontroliuojama", - kalbėjo Davidas Gestas.

Holivude gimusi Liza Minnelli dalyvauja savipagalbos grupės konsultacijose. "Aš vedžiau Lizą ir žinojau jos praeitį. Pasitaiko sunkių laikotarpių ir tada reikia palaikyti kitą", - sakė žvaigždės vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Liza Minneli jau ne kartą yra turėjusi problemų dėl alkoholio ir narkotikų vartojimo. 1984-aisiais ji pripažino savo priklausomybę ir pirmą kartą gydėsi Kalifornijos klinikoje.

Pasaulinės šlovės aktorė sulaukė 1972-aisiais po savo vaidmens kino filme "Kabaretas". Už jį Liza Minnelli buvo apdovanota prestižiniu "Oskaru".

dpa-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų