REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors iki kitų Seimo rinkimų dar likę visi metai, parlamentarai jau lažinasi dėl būsimosios parlamento sudėties, rašo dienraščiai "Lietuvos rytas" ir "Respublika".

REKLAMA
REKLAMA

Neoficialus totalizatorius pirmadienį surengtas Seimo Biudžeto ir finansų komitete. Kęstutis Glaveckas, Gediminas Vagnorius ir Jonas Lionginas bandė spėti, kiek kuri partija rinkimuose gali laimėti vietų į Seimą. Jie sukirto iš dviejų butelių viskio, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".

REKLAMA

Politikus lažyboms paskatino savaitgalį vykęs Viktoro Uspaskicho Darbo partijos įkūrimas.

"Respublikos" teigimu, idėja suorganizuoti tokias lažybas kilo K.Glaveckui.

"Prizas - du buteliai gero škotiško viskio. Laimėtojui juos statys tie, kurie praloš totalizatorių", - sakė K.Glaveckas.

J.Lionginas spėjo, kad socialdemokratai, liberalcentristai, liberalai demokratai ir Darbo partija surinks panašiai balsų ir Seime turės po 25-30 vietų. Konservatoriams jis prognozavo 12 vietų, likusiems - 10.

REKLAMA
REKLAMA

K.Glaveckas kartu su G.Vagnoriumi kiek daugiau vietų būsimame Seime prognozavo socialdemokratams. Be to, pirmasis daugiau balsų skyrė savo partijai - Liberalų ir centro sąjungai.

Lažybos dėl rinkimų rezultatų gana populiarios Seime.

Prieš prezidento rinkimus liberalas demokratas Vladas Žalnerauskas ir socialdemokratas Gintautas Mikolaitis susilažino, ar tuometinis liberalų demokratų lyderis Rolandas Paksas laimės prezidento postą.

Tada už savo vadą statęs V.Žalnerauskas pažadėjo G.Mikolaičiui naują prabangų automobilį, o socialdemokratas neva teigė atiduosiąs nuosavą namą. Nors socialdemokratas lažybas pralaimėjo, jam pavyko su V.Žalnerausku susitarti, kad šis nepasiims jo turto.

Seimo rinkimai vyks kitų metų rudenį.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų