REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar trims moterims pareiškus, kad Arnoldas Schwarzeneggeris (Arnoldas Švarcnegeris) prie jų seksualiai priekabiavo, į gubernatorius kandidatuojančiam aktoriui tokius kaltinimus dabar iš viso yra pateikusios vienuolika moterų, šeštadienį praneša laikraštis "The Los Angeles Times".

REKLAMA
REKLAMA

Naujieji kaltinimai nuskambėjo likus vos keturioms dienoms iki istorinių pirmalaikių rinkimų į Kalifornijos gubernatoriaus postą. A.Schwarzeneggeris yra vienas pagrindinių varžovų, galinčių pakeisti dabartinį gubernatorių Gray Davisą (Grėjų Deivisą).

REKLAMA

Režisieriaus padėjėja, 1988 m. filmuojant juostą "Dvyniai" (Twins) buvusi atsakinga už A.Schwarzeneggerio dienotvarkę, laikraščiui sakė, kad būdamas savo priekaboje, aktorius prieš ją nusirenginėdavo ir kartą netgi parsivertė ant savo lovos.

Kita moteris, tame pačiame filme dirbusi pagrindinio vaidmens atlikėjos dublere, sakė, kad tvirto stoto aktorius užvirto ant jos ir sugrūdo jai į burną liežuvį.

Trečioji moteris teigė, kad devintojo dešimtmečio pradžioje dirbdama televizijos kanalo CNN stažuotoja, ji turėjo palydėti A.Schwarzeneggerį duoti interviu, ir tada aktorius griebė jai už užpakalio bei sviedė šiurkštų komentarą.

REKLAMA
REKLAMA

Du pirmuosius kaltinimus per atstovą A.Schwarzeneggeris paneigė, o apie trečiąjį sakė neturįs ką pasakyti.

Ketvirtadienį, kai "The Los Angeles times" išspausdino šešių moterų kaltinimus, kurios tvirtino, esą A.Schwarzeneggeris jas seksualiai lietė be jų sutikimo, aktorius išplatino atsipašymą už tai, kad "blogai elgėsi" su moterimis.

Žmona Maria Shriver (Meraja Šraiver), penktadienį dalyvavusi agitacinėje rinkimų kampanijoje, stojo ginti savo vyrą. "(Manęs) niekas neskaudina, nes aš pažįstu vyrą, už kurio ištekėjau, - respublikonių moterų renginyje Los Andžele televizijos žurnaliste dirbanti moteris teigė korespondentams. - Jis atsipašė ir tai yra drąsu".

AFP-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų