REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po penktųjų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynių tarp Vilniaus "Lietuvos ryto" ir Kauno "Žalgirio" komandų 26 metų FIBA kategorijos teisėjas iš Vilniaus Tomas Jasevičius nušalintas nuo teisėjavimo likusiose finalo serijos rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA

Šį sprendimą LKL vykdomasis direktorius Zenonas Kamarūnas ir LKL vyriausiasis teisėjas Vytautas Ručinskas priėmė peržiūrėję Vilniuje vykusių rungtynių vaizdo įrašą ir remdamiesi FIBA garbės komisaro Raimundo Barausko, kuris buvo rungtynių komisaru penktosiose finalo serijos rungtynėse, rekomendacijomis.

REKLAMA

BNS žiniomis T. Jasevičius ir neturėjo teisėjauti likusioms finalo serijos rungtynėms, nes pagal išankstinį teisėjų skyrimo grafiką šeštosioms, kaip ir antrosioms finalo serijos rungtynėms, turi teisėjauti Kauno teisėjų brigada - t.y. Kęstutis Pilipauskas ir Virginijus Dovidavičius, o septintosioms rungtynėms (jei jos vyktų) turėtų teisėjauti Romualdas Brazauskas ir K. Pilipauskas.

Z. Kamarūnas patvirtino BNS, kad T. Jasevičius "likusiose rungtynėse teoriškai neturėjo teisėjauti.

"Tai savotiškas apsidraudimas. Jei pastebėjote, finalo serijai teisėjauja FIBA kategorijos teisėjai, tačiau jei kuriam iš teisėjų atsitiktų nelaimė, jo negalės pakeisti T. Jasevičius", - aiškino Z. Kamarūnas.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų