REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Senos pasakaitės mažiems vaikams gąsdinti apie spintose ar po lova besislepiančius baubus gali tapti vaikystės trauma. Kai kurie vaikai užauga žinodami, kad baubas nėra tik šiaip pasaka, o egzistuoja iš tiesų ir nepalieka savo aukų net ir vyresniame amžiuje...

REKLAMA
REKLAMA

Jei būtume naivios „Blykstės“, teigtume, kad toks filmo „Baubas“ siužetas aktoriui Barry Watsonui tapo „gyvąja patirtimi“ ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir gyvenime. Tačiau pasakojimai apie jo sapnuojamus triušiukus veikiau asocijuojasi su filmo populiarinimo programa. Štai ką 31-erių vyriškis dienraščiui „The Sun“ pasakojo apie savo neramų miegą:

REKLAMA

„Jau pirmojo filmavimo mėnesio pabaigoje pradėjau blogai miegoti. Naktimis pašokdavau lovoje išpiltas prakaito ir sunkiai alsuodamas“.

Ar aktorių kankino vaizdai iš šiurpaus siaubo trilerio "Baubas“, kuriame tuo metu jis filmavosi ?

„Nežinau, konkrečiai mistinio baubo nesapnuodavau. Jau greičiau tūkstančius triušių, kurie mane puola visa gauja ir kandžioja mano kūną... Nors aš tiksliai sapnų neatsimenu, atsimenu tik siaubingą išgąstį, su kuriuo pašokdavau lovoje“, - pasakodamas prakaituoja B. Watsonas.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius prisipažįsta dėl šių naktinių košmarų net kreipęsis į medikus. Gydytojai jokių fiziologinių pakitimų neaptiko ir liepė aktoriui tiesiog vengti streso bei įtampos ir vakarais gerti raminamąsias vaistažolių arbatas.

Džiaugiuosi išsivadavęs iš tų košmarų. Dieną vaidindavau isterikuojantį Timą, kurį persekioja praeities šešėliai, o vakarais dažniausiai vienas ramiai gerdavau arbatas savo vagonėlyje. Jos man labai padėjo“, - sakė aktorius.

„Tikiuosi, kino žiūrovai po filmo neturės griebtis raminamųjų arbatėlių. Tikiuosi, kad ne“, - juokdamasis pridūrė B. Watsonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Blykstės“ tikisi, kad jaunieji kino žiūrovai raminamųjų arbatėlių negers ir prieš kino peržiūrą. Tiesiog nenorime atėję į paskutinį seansą rasti šlapių kėdžių.

Siaubo trileris „Baubas“ kinuose nuo gegužės 13 dienos.

Matei, kaip Tru Sabaka rūkė „kreką“? Girdėjai Tvarijonaitę, riaugėjančią nuo alaus? Turi paplūdimyje pagauto Uspaskicho nuotraukų? Rašyk - [email protected]

ACME, OMNI naujienos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų