REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Noriu pasidalinti savo, XXL moteriškės, gyvenimo fragmentais.Tiesiog nebegaliu pakęsti visuotinio melo. Norėčiau, kad mano pasakojimas pralinksmintų ir įkvėptų optimizmo, deja, realybė – ne tokia įkvepianti.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek save pamenu, visada buvau putni mergaitė. Net įsivaizduoti negaliu, ką reiškia būti lieknai. Tarp savo bendraamžių atrodžiau kaip motina ir elgiausi kaip visų globėja. O kai atėjo paauglystės metas, tai apie vaikinus galėjau tik slapta pasvajoti. Draugės guodėsi mano glėbyje nelaiminga meile, tą patį darė ir draugai. Kartais man tekdavo piršliauti. Tik niekam nedingtelėjo mintis, kad ir aš tos meilės noriu. Palaipsniui kaupėsi liūdna patirtis. Taigi, noriu sutriuškinti mitus apie apkūniuosius.

REKLAMA

Apkūnumas atvirkščiai proporcingas puošnumui

Patvirtinti šią formulę pakanka užeiti į kurią nors drabužių parduotuvę. Štai kreipinys, kurį išgirs apkūni moteris: “Jūsų dydžio nėra“. Kartais nenutuokianti apie dydžius pardavėja gali pasiūlyti, jos manymu, laaabai didelį L dydžiu pažymėtą rūbą. Nenorėdama jos nuvilti, beviltiškai mėgini į jį įsibraškinti. Apkeliavusi visas miesto parduotuves, pasijunti ne šiaip nestandartiniu, bet - kažkokiu užribio žmogumi.Tiesa, yra kelios storuliams skirtos parduotuvės. Dydžiai gal ir tinkami, bet jau „gražumas“ tų parėdų! O kainos!

REKLAMA
REKLAMA

Nieko nepešusi keliauji pas siuvėją. Ši kraipo galvą, nesumano, kaip visus tuos kūno apvalumus į rūbą įsprausti. Po ilgų svarstymų pasiūlo jums „maišo“ stiliaus drabužį, neva, jis geriausiai lieknina ir gražiausiai krenta. Jokių raukinių, klosčių ir kitokių puošmenų. Apie kokią eleganciją kalbame? Kai kuris nors užjūryje įsigytas drabužis susinešioja iki skylių, patiriu tikrą katastrofą - kuo ir kaip pridengti pliką pasturgalį? Taigi, visos storulės „pasipuošusios“ maskuojamųjų niūrių spalvų maišais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Seksualumas atvirkščiai proporcingas kūno masei

Kuo mažiau kilogramų "gyvo" svorio, tuo seksualiai patrauklesnė moteris. Patyriau, jog mano erotinė galia sparčiai tirpo su kiekvienu priaugtu kilogramu.Beje, kažkada skaičiau vieno žigolo pasisakymą, kad ypač įnoringos intymioms paslaugoms apkūnios moterys. Jos tiesiog išbadėjusios!

Jei džiūsna turi daugybę galimybių patenkinti savo seksualinį badą, tai liulančiai gražuolei lieka šansas įsiversti į lovą tik blusom apėjusį, nebesusivokiantį girtuoklį. O tai pavojinga sveikatai. Ką jau kalbėti apie jo potenciją? Belieka taupyti pinigėlius štai tokiam savimi besigrožinčiam nuodvėsai, kuris, pamatęs nuogą storulę, praranda savo vyriškumą ir apkaltina niekuo dėtą, tik ištroškusią sekso moterėlę įnoringumu.

REKLAMA

Manote, esu pikta? Tiesa, bet prie to dar grįšim. Pratęskim erotinę temą. Nusprendėte kartą pasilinksminti, gyvenimo draugo paieškoti. Išsiruošėte į klubą, išsipustėte, plaukus pašiaušėte. O ten - laibų stirnų, nuogų plokščių pilvų, išsišovusių raktikaulių ir dubens kaulų paradas! Kaip tokiame fone atrodo dramblienė su sijonu iki žemės ir megztiniu iki kelių bei atsikišusia lyg dvi pagalvės krūtine?

Patikėkite, reikia daug drąsos, kad bent kelias minutes matomoje vietoje pastypsotum. Ieškai tamsiausio kampo ir skandini nuoskaudą alaus bokale. Kokia dar gali būti maloni pažintis. Nebent būtumėte tokia įžūli, jog pati kokį kaulų vyniotinio bernelį įkalintumėte spurdėti savo glėbyje prieš jo valią. Jei tik tai galima pavadinti erotika... O štai nuvalkiotas iki skausmo vaizdelis: guli sutuoktiniai lovoje, šalia nutukusios, suktukais pasidabinusios žmonos - pliktelėjęs, pavargęs nuo vedybinių pareigų vyras, fantazuojantis apie laibą gražuolę. Suprask, apkūni moteris intymiam gyvenimui jau mirusi.

REKLAMA

Apkūnumas atvirkščiai proporcingas sėkmei ir pripažinimui

Kartą žiūrėdama vieną TV šou vos nepaspringau iš juoko, kai laiba manekenė, stovėjusi šalia įspūdingų parametrų vyruko, išlemeno, kad išvaizda nesvarbu, svarbu - vidus.Ar ji ką nors išmano apie tai? Pastebėjau, kad akutės taip ir lakstė - melagė!

Ar matėte kokią nors Holivudo žvaigždę moterį XXL dydžio? Net jei ir tenka suvaidinti apkūnų žmogų, aktorių tiesiog apkamšo iš visų pusių, kad po to kaip drugelis iš lašinių kokono išsiristų supergražuolė ar gražuolis. Na, o jei aktorė dėl vaidmens priauga kelis papildomus kilogramus, tai prilygsta heroizmui. Pvz. Renee Zellveger. Ar pažįstate nors vieną nestandartinio dydžio Lietuvos TV vedėją ar aktorių? Gal jie netelpa į ekraną? Žinau, prisiminsite keletą muzikos pasaulio atstovų. Bet ar jie tokie populiarūs, kiek vertas jų talentas? O štai bebalsės plikabambės neišlenda iš ekrano. Taigi, kuo didesnį svorį nešiojate, tuo mažiau sėkminga esate. Tyrimais įrodyta!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Amerikoje buvo atlikta apklausa, kaip viršsvoris įtakoja karjerą. Išvada: lieknesni žmonės užima aukštesnes pareigas nei storuliai. Jau girdžiu argumentą, kad galbūt storuliai pritingi, kad jie lėtesni ar stokoja valios, o svoris čia niekuo dėtas. Būtent! Taip mano ir darbdavys, tai - ydingos visuomenės nuostatos. Įdomu, kurią iš dviejų sekretorių pasirinktumėte? Liekną ilgakoję trumpu sijonėliu ar pilkam maiše tyvuliuojančią storulę? Net jei ir trūktų mini sijonėlio savininkei kompetencijos, ji - favoritė.

Profesinę diskriminaciją patyriau savo kailiu, kai teko dalyvauti viename konkurse. Buvau pakankamai kvalifikuota ir patyrusi, atitikau visus reikalavimus, tačiau darbdaviai pasirinko jauną, liekną ir nepatyrusią merginą. Supratau, kad užimanti aukštą postą storulė privalo būti tiesiog proto bokštas, jos pranašumas turi akinti, kad užgožtų nestandartines proporcijas. Kitas kelias - kurti savo verslą ir tapti darbdave sau pačiai. Tačiau jau minėto tyrimo autoriai teigia, kad ir finansinės storulių galimybės daug menkesnės!

REKLAMA

Pyktis tiesiogiai proporcingas kūno masei

Čia paneigiu visuotinai pripažintą nuomonę, jog visi storuliai - geraširdžiai, nes sotūs. Betgi jie yra greičiau persivalgę, nei sotūs. Norite eksperimento? Pirmyn! Apsikamšykite pagalvėm, prisiriškite po 10 kg. maišą ant kiekvienos kojos ir rankos, užkrimskite pupų troškinio ar žirnių su spirgais. Pasiruošėt? O dabar raskite tinkamą drabužį visa tai užmaskuoti, laikykitės išdidžiai ir oriai. Taip pasipuošusi ir su šypsena veide atlikite namų ruošos darbus, pašokite, apsiaukite savo mėgstamus aukštakulnius, išeikite pasivaikščioti. Jums dar vis smagu? Vis dar norisi išbučiuoti kiekvieną praeivį? Vis dar šypsotės?

REKLAMA

Jei taip, tuomet turbūt nesilaikėte instrukcijų. Nuolat dūstanti, greit pavargstanti, atstumta, dažnai tiesiogiai žeminama, vis susidurianti su sunkumais ir įvairiausiomis kliūtimis, kurių lieknieji niekada nepatirs būtybė priversta atsisakyti intymių malonumų, o dažnai - ir žmogiško švelnumo. Ar ji gali būti laiminga, patenkinta savimi ir gyvenimu? Kai kurios iš mūsų slepia nusivylimą bei pyktį savyje ir valgo, valgo. Šios storulės atrodo draugiškos ir kuklios. Kitos - tikri tankai, viską naikinantys savo kelyje. Pasiruošusios nuolat gintis puldamos. Sakau jums: geriau ugnikalnio nežadinti!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pykstu ir aš. Ne ant lieknųjų. Mane piktina tai, jog pačios storulės gyvena susigūžusios, neigdamos realybę. Apstu jų viešų pasisakymų, jog jos patinka sau tokios, kokios yra, jaučiasi sveikos ir gyvybingos, geidžiamos ir mylimos. O visuomenė antrina: ir storuliai būna liuks, nieko nereikia keisti. Šlykštus melas!

Štai viena apkūnesnė šou žvaigždutė, drąsiai deklaravusi savo seksualumą, kažkodėl neilgai trukus puolė lieknėti.O kaip kitaip išliksi tame versle? Tad kam skirtos šios veidmainystės? Tikroji tiesa būtų tokia: kiekviena storulė karščiausiai geidžia vienintelio dalyko - kuo greičiau išsinerti iš lokienės kailio ir pavirsti stirna, o dar geriau - nendrele.

Epilogas

Visų šalių storulės, vienykimės! Mūsų padermės ne daugiau nei gėjų, bet turime daug didesnę galimybę prisivilioti savo ideologijos seserų ir brolių. Reikalaukime lygių teisių. Nesileiskime diskriminuojamos!

femina.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų