REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Patikimų “Omni Laiko” šaltinių teigimu, liberaldemokratai, rengdamiesi Seimo rinkimams, kuria partijų koaliciją, kuriai vadovaus apkaltos būdu nušalintas prezidentas Rolandas Paksas.

REKLAMA
REKLAMA

Į koaliciją buriamos partijos bei politiniai veikėjai, kurie palaikė R. Paksą prezidentinio skandalo metu. Šios koalicijos “vėliava” bus R. Paksas. Tikimasi, kad R. Pakso populiarumas padės šiai partijų koalicijai laimėti Seimo rinkimus ir net aplenkti Darbo partiją.

REKLAMA

“Omni Laiko” redakcijos žiniomis, šiai koalicijai turėtų priklausyti ir K. Prunskienės vadovaujama Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjunga.

R. Paksui parėmus per prezidentinius rinkimus K. Prunskienę, puikiai Europarlamento rinkimuose pasirodė ir jos vadovaujama partija, surinkusi 7.41 procentus balsų ir kuri iškovojo vieną vietą Europarlamente.

R. Paksas žada aktyvesnę paramą K. Prunskienei ir antrame rate.

Su K. Prunskiene “Omni Laiko” redakcijai nepavyko susiekti.

Tuo tarpu Seimo narys Vytautas Šustauskas patvirtino, kad su juo apie galimą koaliciją yra kalbėję liberaldemokratai.

REKLAMA
REKLAMA

“Gyvenimas ir laikas parodys, ar prisijungsiu prie šios koalicijos. Aš turiu kitų darbų. Man reikia baigti universitetą. O be to, aš įrodžiau, jog, kai reikia, galiu ir vienas laimėti”, kalbėjo V. Šustauskas.

Jis teigė, kad tame susitikime be jo dar dalyvavo J. Veselka.

Virginijus Savukynas ([email protected])

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų