• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rolandas Paksas yra viena iš pagrindinių Lietuvos politinio gyvenimo figūrų. Taip “Omni laikui” prezidento rinkimų rezultatus įvertino Liberalų demokratų partijos vadovas. Į antrąjį turą iškopė Kazimira Prunskienė, kurią parėmė R. Paksas.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai jis nustato politinio žaidimo taisykles", - sakė “Omni laikui” V. Mazuronis.

Dar prieš rinkimų dieną buvęs R. Pakso komandos narys Aurelijus Katkevičius “Omni laikui” teigė, kad R. Pakso raginimas balsuoti už Kazimirą Prunskienę labai padės: “Daugelis R. Pakso rinkėjų pastebimai atkuto. Atsirado aiškumo”.

REKLAMA

Pats Rolandas Paksas neabejoja, kad jei pats būtų dalyvavęs rinkimuose, pergalę būtų šventęs jau pirmajame ture.

Į lyderių dvejetą išsiveržusi Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungos kandidatė K. Prunskienė antrajame prezidento rinkimų ture tikisi nurungti šiuo metu pirmaujantį Valdą Adamkų. K. Prunskienės nuomone, savo balsus jai turėtų atiduoti apie 55-57 proc. rinkėjų, tarp kurių būtų Česlovo Juršėno, Vilijos Blinkevičiūtės elektoratas ir nušalintajam prezidentui Rolandui Paksui palanki visuomenės dalis.

V. Mazuronio paklausus, ar R. Pakso parama K. Prunskienei nepadarė žalos liberaldemokratų partijai, V. Mazuronis atsakė, kad "svarbu esmė ir atėjus laikui žmonės balsuos už liberaldemokratus".

Liberaldemokratų lyderis teigė, kad antrame ture jie aktyviai palaikys K. Prunskienę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų