• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dabartinio partijos lyderio Artūro Zuoko veikla nepatenkinti liberalcentristai ragina partiečius išsirinkti kitą pirmininką.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip BNS sakė europarlamentaras Eugenijus Gentvilas, šeštadienį Šiauliuose vykusiame Liberalų ir centro sąjungos tarybos posėdyje, kuriame buvo nuspręsta vasarį šaukiamame partijos suvažiavime surengti partijos pirmininko rinkimus, jis pasisakė už tai, kad būtų renkamas naujas partijos pirmininkas.

REKLAMA

"Aš pasakiau, jog netikiu, kad Zuokas gali toliau būti efektyviai dirbančiu pirmininku", - BNS šeštadienį sakė europarlamentaras.

Tiesa, E.Gentvilas neatmetė galimybės, jog partijos pirmininko rinkimuose A.Zuokas gali būti perrinktas.

Dabartinis libaralcentristų lyderis Vilniaus meras A.Zuokas Šiauliuose vykusiame tarybos posėdyje patvirtino, jog vasario mėnesį vyksiančiuose rinkimuose kovos dėl partijos pirmininko posto.

Su dabartiniu lyderiu partijos pirmininko rinkimuose ketina susirungti Liberalų ir centro sąjungos frakcijos Seime vadovas Algis Čaplikas. Šeštadienį jis BNS patvirtino, jog kandidatuos partijos pirmininko rinkimuose.

Dabartiniam liberalcentristų pirmininkui Vilniaus merui A.Zuokui iššūkį partijos vadovybės rinkimuose gali mesti ir neseniai į partiją įstojęs buvęs kandidatas į prezidentus Petras Auštrevičius, taip pat buvęs Seimo pirmininko pavaduotojas Gintaras Steponavičius.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų