REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas telekomunikacijų bendrovės “Omnitel” įkūrėjų dr. Juozas P. Kazickas tęsia savo aktyvią veiklą Lietuvoje. Rugpjūčio mėnesį su šeimos nariais pardavęs paskutinį UAB “Omnitel” akcijų paketą koncernui “Telia Sonera”, dr. J. P. Kazickas šių metų rugsėjo 10 d. pasirašė sutartį su interneto paslaugų bendrovės “Baltnetos komunikacijos” savininku Jonu Sabaliausku dėl įmonės akcijų įsigijimo.

REKLAMA
REKLAMA

Sutarties detalės neskelbiamos.

Jau sudaryta nauja įmonės taryba, į kurią pakviesti žymūs šalies moderniųjų technologijų bei verslo specialistai mokslininkai: Kauno technologijos universiteto prorektorius prof. habil. dr. Vytautas Ostaševičius, Lietuvos mokslų akademijos narys prof. habil. dr. Laimutis Telksnys, “Baltnetos” įkūrėjas ir “Gemtek Systems” viceprezidentas Jonas Sabaliauskas, UAB “Verslo įmonių konsultavimas” savininkas, konsultantas-ekspertas Gintaras Černiauskas. “Baltnetos komunikacijų” įmonės tarybai pirmininkaus dr. J. P. Kazickas.

REKLAMA

“Mano tikslas nesikeičia - padėti Lietuvai išnaudoti naująsias technologijas bei mokslo visuomenės pagalbą, kad greičiau būtų pasiektas Vakarų Europos gyvenimo lygis. Tikiuosi, kad šioje įmonėje išugdytų specialistų jėgomis, glaudžiai bendradarbiaudami su šalies mokslo institucijomis, įdiegsime pažangiausius interneto sprendimus ir paslaugas Lietuvos žmonėms ir verslo įmonėms”, - sakė dr. J. P. Kazickas.

Dr. J. P. Kazicko šeimos fondas yra sukaupęs didelę bendradarbiavimo su Lietuvos švietimo įstaigomis patirtį. Šio bendradarbiavimo rezultatus bei nuveiktus darbus įvertino ir šalies vadovai, ir visuomenė. Per šį fondą Lietuvos mokykloms jau yra padovanota beveik tūkstantis kompiuterių. Nuo 1998 m. yra skiriamas dr. J. P. Kazicko šeimos fondo stipendijos KTU studentams. Kartu su KTU fondas rengia regioninius informatikos žinių konkursus Lietuvos moksleiviams. Per dr. J. P. Kazicko šeimos narių išlaikomą fondą remiamos ir kitos mokslo institucijos.

Žymus verslininkas pasidžiaugė, kad pradedama aktyvi veikla bendrovėje “Baltnetos komunikacijos” pratęs šiuos glaudžius ryšius, leis ir toliau aktyviai dalyvauti, kuriant šalies ekonomiką, bei ateityje duos gražių vaisių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų