REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Pirmininkas Artūras Paulauskas, pernai spalį supažindinęs frakcijų atstovus su slapta Valstybės saugumo departamento (VSD) pažyma, socialliberalų duomenimis, neatskleidė valstybės paslapčių.

REKLAMA
REKLAMA

"Subliūško dar vienas proprezidentinės liberaldemokratų partijos burbulas - Generalinė prokuratūra patvirtino, kad Seimo Pirmininkas Artūras Paulauskas neatskleidė valstybės paslapties", - teigiama Naujosios sąjungos Informacinio centro pranešime.

REKLAMA

Jame pažymima, kad šis burbulas sprogo lygiai taip pat, kaip ir kitas - Seimo liberaldemokratų frakcijos seniūno Henriko Žukausko atrastas ir Prezidento Rolando Pakso "susirūpinimą" sukėlęs anoniminis raštas apie neva A. Paulausko turimą sąskaitą Amerikos banke.

Socialliberalų nuomone, siekiant valstybėje sukelti kuo didesnę sumaištį, A. Paulauskui buvo inicijuota apkalta. Kaip primena ELTA, savo kreipimesi į Seimą Lietuvos Prezidentas kaltino A. Paulauską galimai atskleidus valstybės paslaptį ir pasiūlė inicijuoti jam apkaltą.

REKLAMA
REKLAMA

"Po Generalinės prokuratūros įvertinimo visiškai akivaizdu, kad pagrindinis kaltinimas A.Paulauskui taip pat subliūško", - pareiškė Naujosios sąjungos Informacinis centras.

Socialliberalų nuomone, tokiu būdu liberaldemokratai diskredituoja ne tik save, bet visą valstybę. "Stebėti tokią Prezidento ir jam antrinančių liberaldemokratų agoniją būtų juokinga, jei nebūtų liūdna - toks šių politikų elgesys diskredituoja ne tik juos pačius, bet ir visą Lietuvos valstybę", - teigiama Naujosios sąjungos Informacinio centro pranešime.

Pasak socialliberalų, teisinis nihilizmas ar net sąmoningas įstatymų ignoravimas, demonstruojant, kad išrinktiesiems negalioja jokie teisės aktai, Lietuvai daro didžiulę žalą tarptautinėje arenoje.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų