• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Gintaras Beresnevičius rašo ašarą spaudžiančius nusidavimus apie kiškius.

Nusidavimas su kiškiu troleibuse Nr. 7

Toks kiškis įlipo į troleibusą, bet troleibuse buvo labai daug gyvačių, jos visaip rangėsi ir šnypštė ant to kiškio ir norėjo įkąsti tam kiškiui, tai tas kiškis išlipo iš troleibuso.

REKLAMA
REKLAMA

Nusidavimas su kiškiu miesto tipo gyvenvietėje

Vienas toks kiškis nuvažiavo į miesto tipo gyvenvietę, ten pašūkavo, nusipirko laikraštį, suomiško likerio, o po to susimąstė.

REKLAMA

Nusidavimas su kiškiu visai kitoje vietoje

Dar kitas kiškis nuvyko visai kitur, aptiko miegančiąją gražuolę ir davė jai skanų sausainį.

Nusidavimas su tokia kiškių porele

Tokia kiškių porelė nuėjo į kavinę, atsigėrė kavos, degtinės, po to vėl kavos, po to suvalgė cepeliną, atsigėrė kokakolos, suvalgė vištą, gražiai padainavo, išgėrė dar kavos, suvalgė pyragaitį, po to atsigėrė dar du sykius, suvalgė po kiaušinį, dar padainavo, atsigėrė ir suvalgė po zuikio pyragą, o po to ėmė ir suprato, kad visa tai iš esmės gryni niekai.

REKLAMA
REKLAMA

Nusidavimas su kita kiškių porele

Kita kiškių porelė nuėjo į paveikslų parodą ir ta paroda jiems taip patiko, kad tie kiškiai nutarė daugiau nebevalgyti.

Nusidavimas su šešiais intelektualiais kiškiais

Šeši intelektualūs kiškiai nuėjo į susitikimą su žymiais žmonėmis, bet tie žymūs žmonės labai iš tų kiškių juokėsi ir liepė jiems eiti namo. O kiškiai taip nepasielgė. Jie paprasčiausiai išpūtė tokį didelį mėlyną balioną, kad tie žymūs žmonės susigėdo ir paprašė tų kiškių atleidimo.

Nusidavimas su juokingu kiškiu

Vienas toks juokingas kiškis nuėjo į liaudies dainų vakarą, bet netyčiomis jį sugadino: visi dainoriai žiūrėjo į tą juokingą kiškį, prunkštė ir negalėjo dainuoti, o apie dūdų pūtėjus nėra ko ir kalbėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nusidavimas su labai gražiu kiškiu

Vienas toks labai gražus kiškis nuėjo į kiną, bet jam nepavyko pažiūrėti filmo, nes salėje vis užsideginėdavo šviesa, visi grąžėsi į tą gražų kiškį ir kalbėjo: na ir gražus tas kiškis...

Nusidavimas su kiškiu Kalėdų eglutėje

Vienas kitas kiškis nuėjo į Kalėdų eglutę, norėdamas gauti dovanų, pašokti su vaikais ir gražiai padainuoti, tik tie vaikai buvo išdykę ir tą kiškį suvalgė.

Nusidavimas su kiškiu Tiraspolyje

Vienas kiškis sėdo į autobusą, nes norėjo nuvažiuoti į Paryžių; deja, skaityti jis nemokėjo ir, įlipęs į autobusą “Vilnius-Tiraspolis”, nuvažiavo į Tiraspolį, ten pasilinksmino su paryžiečiais ir tik grįžęs namo, po geroko laiko, pastebėjo, kad gyvena ne Vilniuje ar bent Panevėžyje, o Paryžiaus priemiestyje, tarp tokių arabų. Taip, pragyvenęs ilgą gyvenimą ir nesuvokęs, kas čia atsitiko, jis ir pasimirė vaikų ir vaikaičių apsuptyje, sulaukęs gilios senatvės; kažkodėl vaikai ir vaikaičiai šnekėjo kiniškai, tačiau ne literatūrine kalba, o vienu iš Pietų Kinijos dialektu, tad jis beveik nieko nesuprato.

Gintaras Beresnevičius ([email protected])

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų