REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Forum Cinemas” platinimo padalinys ir filmo “Vienui vieni” kūrėjai džiaugiasi sėkmingu filmo startu. Šis filmas ne tik nenusileidžia Holivudo produkcijai, bet ir pirmauja žiūrovų srautais darbo dienomis.

REKLAMA
REKLAMA

Į kino centrus plūsta ne tik moksleivių grupės, bet ir vyresnio amžiaus žmonės, kuriems numatytos ir taikomos specialios kainos (darbo dienomis iki 15 val. - 5 Lt). Nuo filmo rodymo dienos pensinio amžiaus žmonių kino centruose “Coca-Cola Plaza Vingis” ir “Forum Cinemas Akropolis” apsilankė net 911. Iš viso filmą “Vienui vieni” pamatė daugiau nei 10 tūkst. žiūrovų.

REKLAMA

Filmo platintojus atakuoja skambučiai iš mažesnių miestų ir miestelių dėl filmo rodymo. Tai pastūmėjo filmo kūrėjus “Daumanto studiją” ir filmo platintojus “Forum Cinemas” išleisti dar vieną šio filmo kopiją. Smagu, kad ne festivaliai, bet patys žiūrovai įvertino filmo kūrėjų pastangas.

Šiuolaikiškai įgarsintas dokumentinis-vaidybinis kino filmas pasakoja tragišką pokario laikotarpio tikrovę. Ją atspindi Lukšų šeimos išgyvenimai, tėvų ir keturių brolių likimai. Pagrindinį vaidmenį sukūrė Saulius Balandis. Jo mylimosios, karo pabėgėlės Nijolės vaidmenį atliko Brigita Bublytė. Filme taip pat vaidino Vladas Bagdonas, Ramūnas Rudokas, Rolandas Kazlas, Povilas Stankus, Aurimas Meliešius ir kiti.

Filmo “Vienui vieni” sėkmė sukėlė ir privačių įmonių susidomėjimą. Jau yra gautos finansavimo galimybės kitam prodiuserio Vytauto Vilimo filmui “Sibiro Madona”.

“Forum Cinemas”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų