• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Sony" ir "Marvel Enterprises" plėtros skyrius praneša, kad jau susitarta ir dėl trečiosios nuotykinio fantastinio filmo "Žmogus-voras" dalies gamybos. Trečioji dalis turėtų pasirodyti 2006 arba 2007 metais.

REKLAMA
REKLAMA

2002-aisiais pasirodžiusi pirmoji filmo "Žmogus-voras" dalis, kainavusi 120 milijonų JAV dolerių, tapo į kino įstoriją įėjusiu anšlaginiu filmu, pasaulyje surinkusiu daugiau nei 800 milijonų JAV dolerių.

REKLAMA

Antroji juostos dalis, kainavusi per 200 milijonų dolerių, JAV ir Lietuvos kino teatruose dar tik pasirodys šią liepą. Bijantis piratinių kopijų atsiradimo filmo "Žmogus-voras 2" peržiūros yra itin kontroliuojamos ir daromos tik mažam žiūrovų ratui.

Žurnale "Daily Variety" pasirodė komentarai, kad ir trečiąją dalį režisuos Samas Raimis, o pagrindinių vaidmenų atlikėjai kaip pirmoje ir antroje dalyje bus Tobey Maguire'as ir Kirsten Dunst.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmosios dalies scenarijaus autoriumi buvo Davidas Koeppas, antros dalies - Pulitzerio premijos laureatas Michaelis Chabonas, o kas taps trečiosios dalies scenarijaus autoriumi, prodiuserinė kino kompanija "Sony" dar nėra linkusi komentuoti.

Pagrindinio vaidmens atlikėjas Tobey Holivude darosi vis populiaresnis ir brangiau apmokamas. Už pirmąjį savo vadmenį aktorius uždirbo keturis milijonus, o už vaidmenį antrojoje dalyje jam sumokėta 17 milijonų dolerių. Belieka tik spėti, kiek jaunasis aktorius uždirbtų, jei vaidintų ir trečiojoje "Žmogaus-voro" dalyje.

Nuotykinis fantastinis filmas “Žmogus-voras 2” kino teatruose nuo liepos 2 dienos.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų