REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Maggie Gyllenhaal ilgai dvejojo, ar vaidinti romantinėje dramoje "Monos Lizos šypsena" kartu su Julia Roberts. Labiausiai aktorę jaudino tai, kad jai filme reikės pasirodyti nuogai.

REKLAMA
REKLAMA

"Apsinuoginimo scenos man kelia siaubą" - prisipažįsta Maggie. Tuo būtų sunku patikėti, kadangi 26 metų aktorė nuoga pasirodė ir itin kontroversiškoje juostoje "Sekretorė".

REKLAMA

Pati Maggie Gyllenhaal pripažįsta, kad filmuotis filme "Sekretorė" ji nebūtų ryžusis, jei ne jos tėvai. Tačiau net gavusi tėvų pritarimą aktorė visą filmavimosi laiką svarstė, ar nepasitraukus iš filmavimosi dėl itin vulgaraus jos vaidinamo personažo.

Maggie davė tėvams paskaityti "Monos Lizos šypsena" scenarijų ir tėvai ją patikino, kad ji imtųsi vaidmens.

Dramoje Maggie vaidina konservatyvaus koledžo studentę, dievinančią bohemišką gyvenimo būdą, viešai demonstruojančią susižavėjimą jaunu mokytoju ir šiaip besilaikančią itin liberalios nuomonės seksualinio išsilavinimo klausimais.

"Mano tėvai perspėjo, kad filmo režisierius Mike’as Newellas garsėja savo provokacijomis, tačiau jie mano, kad šis vaidmuo bus naudingas mano karjerai. Taigi sutikau", - prisimena aktorė

Romantinė drama “Monos Lizos šypsena” kino teatruose nuo balandžio 23 dienos.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų