REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Popmuzikos maištininkė Britney Spears (Britni Spirs) atsisakė seksualinių santykių, kai atnaujino ryšį su Dievu.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Didžiosios Britanijos žurnalo "Star", hito "Toxic" atlikėja po žlugusių romanų su Justinu Timberlake`u (Džastinu Timberleiku), Colinu Farrellu (Kolinu Farelu), Fredu Durstu (Fredu Darstu) ir vedusiu choreografu Columbusu Shortu (Kolambusu Šortu) pasižadėjo su niekuo nesusitikinėti.

REKLAMA

Pašėlęs pastarųjų metų B. Spears gyvenimas savo kulminaciją pasiekė praėjusį mėnesį, kai dainininkė Las Vegase netikėtai ištekėjo už savo vaikystės draugo Jasono Alexanderio (Džeisono Aleksanderio), tačiau po 55 valandų anuliavo neapgalvotą santuoką. Dabar popmuzikos žvaigždė lankosi pas du psichologinę pagalbą teikiančius asmenis ir reguliariai meldžiasi bažnyčioje.

"Praėjusį mėnesį Britney pagaliau atsikvošėjo. Jos gyvenimas yra sujauktas, tačiau dabar ji visomis išgalėmis stengiasi jį sutvarkyti", - sakė vienas B. Spears draugas.

REKLAMA
REKLAMA

"Ji nusprendė kurį laiką su niekuo nesusitikinėti ir reguliariai vaikščioti į bažnyčią. Ji taip pat konsultuojasi pas du psichologus. Ji žino, kad turi taip elgtis, kad jos gyvenimas grįžtų į normalias vėžes".

"Doras krikščionis Britney vietoje nebūtų ryžęsis šioms vestuvėms ir ji tai žinojo. Iš karto po šio incidento Britney motina Lynne (Lain) įbruko savo dukrai knygą "Pokalbiai su Dievu" ("Conversations with God"). Būtent ši knyga padėjo Britney suprasti, kaip nederamai ji pasielgė", - teigė šaltinis.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų