REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teigiama, esą popmuzikos superžvaigždė Michaelas Jacksonas (Maiklas Džeksonas) papirkinėjo jį tvirkinimu apkaltinusį berniuką, žadėdamas iš jo padaryti kino žvaigždę.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad amerikiečių dainininkas neva pažadėjo atsilyginti dvylikamečiam Gavinui Arvizui (Gevinui Arvizui), jeigu šis skandalingame britų žurnalisto Martino Bashiro (Martino Baširo) dokumentiniame TV filme "Gyvenimas su Michaelu Jacksonu" (Living with Michael Jackson) apie jį atsilieps iš gerosios pusės.

REKLAMA

G.Arvizo advokatas Billas Dickermanas (Bilas Dikermanas) Didžiosios Britanijos bulvariniam laikraščiui "The Sun" sakė, kad "Jacksonas mėgino pagerinti savo įvaizdį ir pastatyti priešais kamerą jaunuolį, kuris sako: "Jis nemiegojo su manimi, lovoje neatsitiko nieko aistringa".

"Jis paskatino jį (Arvizą), (kalbomis) apie dalykus, kurie galėtų nutikti, jeigu jis prieš kamerą šnekėtų kas liepta. Na, tarkime, kad jis galėtų padaryti karjerą kine. Jis mokė jį, liepė jam, ką sakyti", - teigė advokatas.

REKLAMA
REKLAMA

B.Dickermanas tvirtina, kad tada tarp M.Jacksono ir G.Arvizo nebuvo jokio seksualinio kontakto, tačiau situacija pasikeitė nustojus suktis kameroms.

"Tą vakarą jis rodė jam nuogų moterų paveikslėlius ir glamonėjo jį", - teigia šaltinis.

Advokato teigimu, vėliau glamonės virto seksualine prievarta.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų