REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Rolandas Paksas leido suprasti, kad kalbėdamas telefonu nebėra atviras. Valstybės vadovas taip pat teigia nesulaukęs atsakymų iš Valstybės saugumo departamento (VSD) ir Generalinės prokuratūros dėl jo pokalbių klausymo ir viešo paskelbimo.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį atsakydamas į "Žinių radijo" klausimą, ar drąsiai kalbąs telefonu, Prezidentas sakė, kad tai - "rimta problema".

REKLAMA

"Tai iš tikrųjų yra rimta problema, ir aš manau, kad daugelis politikų kalba maždaug šitaip: "Susitiksim - pakalbėsim", - teigė Prezidentas R. Paksas.

Tęsdamas atsakymą, valstybės vadovas taip pat pažymėjo, kad reikia rimtai spręsti valstybėje šį klausimą, didinti institucijų, vykdančių operatyvinę veiklą, parlamentinę ir kitokią kontrolę.

Sausio 29 d. Prezidentas R. Paksas kreipėsi į VSD ir Generalinę prokuratūrą, prašydamas atsakyti į klausimus, kodėl buvo viešai paskelbtas jo neva 2003 metų kovą vykęs pokalbis su dosniausiu rinkimų kampanijos rėmėju Jurijum Borisovu.

REKLAMA
REKLAMA

"Kol kas atsakymo dėl mano pokalbių klausymo ir paviešinimo negavau. Tikiuosi, kad aš juos gausiu, sužinosiu, kas juos klauso, kodėl klauso, kas juos viešina, kodėl Operatyvinės veiklos įstatymas, netaikomas Prezidentui, man yra taikomas", - sakė R. Prezidentas, duodamas interviu "Žinių radijui".

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų