• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Emma Watson, “Hario Poterio” žvaigždė, sako, kad jeigu jai reikėtų išskirti vieną mėgstamiausią kino aktorių, tai tikrai būtų Bradas Pittas. Keturiolikmetė žvaigždutė, greitai pasirodysiančiame filme “Haris Poteris ir Azkabano kalinys” vaidinanti Hermioną Granger, yra didelė Brado Pitto gerbėja.

REKLAMA
REKLAMA

“The Sun” praneša, kad jaunajai aktorei net pavyko susitikti su Bradu, kai jis filmavosi “Trojoje”. Kai kurie “Trojos” epizodai buvo filmuojami “Shepperton” studijoje, esančioje visai netoliese nuo “Leavesden” studijos, kur filmuojamas “Haris Poteris”.

REKLAMA

“Kartą aš visai netikėtai susitikau su Bradu Pittu. Man buvo pasakyta, kad važiuojame į Shepperton studiją įrašinėti garso. Tik išvažiavus, mano globėja pasakė, kad mes važiuojame visai ne į garso studiją, o susitikti su Bradu Pittu, - įspūdžiais dalijosi Emma. - Maniau, kad iš to džiaugsmo aš išprotėsiu, man net galva pradėjo suktis”.

Emma save apibūdina kaip paprastą merginą, tikrai neišsiskiriančią iš kitų nei ypatingais sugebėjimais, nei grožiu. Jai patinka lankyti mokyklą, susitikinėti su draugais ir, aišku, filmuotis Hario Poterio filmuose.

“Haris Poteris ir Azkabano kalinys” Lietuvos kino teatruose nuo birželio 25 dienos.

“Garsų pasaulio įrašai” (www.gpi.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų