REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasak savaitraščio "Auto-Bild", Vokietijos automobilių gamintoja "Volkswagen" kuria naują kabrioletą, kuris bus didesnis už sulankstomo viršaus "Golf" ir užtikrins daugiau erdvės ant užpakalinės sėdynės sėdinčių keleivių kojoms.

REKLAMA
REKLAMA

"Auto-Bild" viršelyje pateikė ir naujojo modelio atvaizdą. Teigiama, kad kuriamas kabrioletas priklausys "Passat" modelių grupei. "Passat", kurie yra viena pakopa didesni už populiariuosius "Golf", tarp savo klasės automobilių garsėja kaip suteikiantys daugiausiai erdvės ant galinės sėdynės sėdinčių keleivių kojoms.

REKLAMA

Pasak "Auto-Bild", naujasis kabrioletas rinkoje pasirodys 2006 metų kovą. Ne dirbtinės odos, o skaidrų sulankstomą stogą valdys elektros varikliais varomi hidrauliniai stumtuvai. Stogas susilankstys bagažinės srityje.

"Auto-Bild" teigimu, "Volkswagen" "beveik gamybinį" naujojo kabrioleto variantą pristatys kovą vyksiančioje Ženevos automobilių parodoje. Tačiau gamintojos atstovas tenurodė, kad modelis kuriamas, o sprendimas dėl Ženevos parodos dar nepriimtas.

REKLAMA
REKLAMA

Atstovas pridūrė, jog "Volkswagen" ketina pakeisti esamą "Golf Cabrio" tikru keturviečiu, kuris nepriklausys "Golf" grupei.

"Auto-Bild" prognozuoja, kad naujojo kabrioleto ilgis sieks 4,4 metro - automobilis turėtų būti ilgesnis už "Golf", tačiau trumpesnis už "Passat" sedaną. Tai turėtų užtikrinti didesnę bagažinę.

"Volkswagen" tiksi per metus parduoti po 50 tūkst. naujųjų kabrioletų, kainuosiančių mažiausiai 30 tūkst. eurų.

dpa-ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų