• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pranešama, kad Britney Spears (Britni Spirs) neilgai jos vyru pabuvusiam Jasonui Alexanderiui (Džeisonui Aleksanderiui) už sutikimą anuliuoti 55 valandas trukusią santuoką paklojo 540 tūkst. dolerių (1,45 mln. litų).

REKLAMA
REKLAMA

Popmuzikos žvaigždė ir jos vaikystės draugas pribloškė pasaulį sausio pradžioje pranešę, kad jiedu vėlai naktį susituokė vienoje Las Vegaso koplyčioje.

REKLAMA

Tačiau Britney staiga nusprendė padariusi nedovanotiną klaidą ir įkalbėjo Jasoną nutraukti jų santuoką. Spauda rašė, kad tokiam dainininkės žingsniui įtakos turėjo supanikavusi motina ir padėjėjai, kurie baiminosi, jog dabar sutuoktinis ims gvieštis pusės žvaigždės turto.

Tačiau, pasirodo, už santuokos anuliavimą buvo sumokėta. Teigiama, kad po kelias valandas užtrukusių derybų J.Alexanderis sutiko panaikinti vedybų įrašus ir buvo apdovanotas įspūdinga suma pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

"Ar B.Spears siūlė pinigų savo vyrui, laikoma didelėje paslaptyje, - sakė vienas dainininkei artimas šaltinis. - Žinau tik tiek, kad apie šią santuoką sužinoję patarėjai susigriebė už galvų ir dėjo visas pastangas, kad ji būtų anuliuota".

"Jie išsigando, kad B.Spears turės atiduoti pusę savo turto, tačiau, laimei, šios krizėspavyko išvengti", - pridūrė jis.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų